• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.

  Ζωιτάκη Σοφία – Γεωργία 

  Ονομάζομαι Σοφία– Γεωργία Ζωιτάκη, είμαι Ψυχολόγος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, με εθελοντική δράση στην Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ). Γεννήθηκα και κατοικώ στις Εργατικές Κατοικίες Αμαρουσίου και είμαι Γενική Γραμματέας του Συλλόγου «Ο Άγιος Κωνσταντίνος». Ως άτομο με ειδικές ανάγκες είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και θέλω να βοηθήσω τα ΑμεΑ και τα άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας να ενταχθούν στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή και να νιώθουν ισότιμα μέλη στην κοινωνία.

  Συντάσσομαι με την παράταξη # Ενωμένο Μαρούσι και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Καραμέρο, γιατί είναι ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός που στοχεύει στα προβλήματα της καθημερινότητας, με νέους, δραστήριους ανθρώπους, με γνώσεις και όραμα για έναν καλύτερο Δήμο δίπλα στον πολίτη.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.