• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Χροναίος Κωνσταντίνος

  Είμαι ο Κωνσταντίνος Χροναίος, κατοικώ στο Μαρούσι, παντρεμένος με την Γιώτα Βλάσση- Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής- έχοντας αποκτήσει δύο κορίτσια 6 και 5 χρονών. Είμαι πτυχιούχος αρχιτέκτονας και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στο ιδιωτικό μου γραφείο, συνεχιστής του πατέρα μου Γεωργίου Χροναίου.

  Είμαι συνιδιοκτήτης του Κέντρου Ειδικής Αγωγής «ΛΕΞΙΓΡΑΦΙΑ»- με έδρα στο Μαρούσι- και εξωτερικός συνεργάτης του οργανισμού ΕΟΠΠΕΠ, ως επιθεωρητής- ελεγκτής ιδιωτικών δομών εκπαίδευσης και κατάρτισης. Είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου και μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου. Επίσης, είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ.

  Συμμετέχω στο # Ενωμένο Μαρούσι με τον Γιώργο Καραμέρο με όραμα μια αλλαγή με νέους ανθρώπους για το Μαρούσι. Είμαστε νέοι, με στόχους και ζούμε σε αυτό το προάστιο με τις οικογένειες μας, έχουμε την θέληση και την βούληση να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας καθώς και των συνδημοτών μας. Προσωπικός μου στόχος η επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τις σχολικές υποδομές και εν γένει πολεοδομικά – χωροταξικά ζητήματα.

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.