• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Χατζηαρσενίου Μιχάλης

  Είμαι ο Μιχάλης Χατζηαρσενίου, δικηγόρος, παντρεμένος με δύο παιδιά ηλικίας 14 και 11 ετών, που φοιτούν σε δημόσια σχολεία του Αμαρουσίου.

  Κατοικώ στο Πολύδροσο, στην όμορφη γειτονιά του Αμαρουσίου. Με σπουδές στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάστηκα αρχικά στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα μου Νικολάου και σήμερα διατηρώ πλέον δικό μου γραφείο.

  Είμαι ενεργό μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αμαρουσίου, ως εκλεγμένο μέλος στα διοικητικά συμβούλια του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και του 7ου Γυμνασίου. Εκ της θέσεως αυτής έχω συμμετάσχει στις Σχολικές Επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρουσίου.

  Συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι με τον Γιώργο Καραμέρο γιατί πιστεύω ακράδαντα στην ικανότητα, την ακεραιότητα και την εντιμότητα του και θέλω να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου για ένα Μαρούσι ενωμένο, λειτουργικό, φιλικό για τους δημότες και τους εργαζόμενους.

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.