• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Χατζηαρσενίου Μιχάλης

  Είμαι ο Μιχάλης Χατζηαρσενίου, δικηγόρος στο επάγγελμα με σπουδές στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Παντρεμένος με δυο παιδιά ηλικίας δεκατεσσάρων (14) και έντεκα (11) ετών αντίστοιχα, που φοιτούν σε δημόσια σχολεία του Αμαρουσίου.

  Κατοικώ και ζω στο όμορφο Πολύδροσο Αμαρουσίου από το έτος 2007.

  Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας δικηγόρος από το έτος 1997 στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα μου Νικολάου (παλιού μαθητή στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου) και πλέον στο δικό μου γραφείο.

  Είμαι ενεργό μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, με συμμετοχή ως εκλεγμένο μέλος στα διοικητικά τους συμβούλια, τόσο του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, όσο και του 7ου Γυμνασίου, ενώ είμαι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Αμαρουσίου. Εκ της θέσεως αυτής έχω συμμετάσχει στις Σχολικές Επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρουσίου.

  Συμμετέχω στο σχήμα #ΕνωμένοΜαρούσι με τον Γιώργο Καραμέρο γιατί πιστεύω ακράδαντα στην ικανότητα, την ευφυΐα, την ακεραιότητα και την εντιμότητα του Γιώργου Καραμέρου και θέλω να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου για  ένα Μαρούσι ενωμένο, λειτουργικό, φιλικό για τους δημότες και τους εργαζόμενους σε αυτό, για τα παιδιά μας, για τους ηλικιωμένους.

  Προσωπικά Στοιχεία επικοινωνίας

  Email: michaelhatziarseniou@gmail.com

  Facebook: Mike Hatziarseniou

  LinkedIn: Michael Hatziarseniou

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.