• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Χάγερ Κυριάκος

  Γεννήθηκα το 1980 στο Μαρούσι και σε ηλικία δέκα ετών εγκατασταθήκαμε μαζί με την οικογένειά μου στην Αγία Φιλοθέη Αμαρουσίου.  Αποφοίτησα από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου και ελλείψει σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εκείνη την εποχή στην περιοχή μας φοίτησα στο αντίστοιχο του Δήμου Φιλοθέης.  Συμμετείχα από μικρή ηλικία σε διάφορες καλλιτεχνικές ομάδες του Μουσικού Εργαστηρίου της Αγίας Φιλοθέης, στο αθλητικό μας σωματείο Οδυσσέας Αμαρουσίου και υπήρξα αθλητής καλαθοσφαίρισης, στίβου και αντιπτέρισης στον Α.Ο. Φιλοθέης.  Επίσης ήμουν μέλος της Μεικτής Χορωδίας Νέων του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Κηφισιάς για περισσότερα από δέκα χρόνια, συμμετέχοντας σε πολυάριθμα διεθνή φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σημαντικές διακρίσεις.

  Αποφοίτησα από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. κάνοντας την πρακτική μου άσκηση στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Εργάζομαι ως Event Manager και Μουσικός Παραγωγός στην Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχοντας στη διοργάνωση πλήθους πολιτιστικών εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών φεστιβάλ, αθλητικών διοργανώσεων, εκθέσεων και συνεδρίων. Έχω διατελέσει μέλος του ΔΣ του αθλητικού σωματείου Οδυσσέας Αμαρουσίου και Γενικός Αρχηγός επί σειρά ετών ενώ είμαι και μέλος του Συλλόγου Φίλων του Παιδιού του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

  Είμαι υιός του ορθοπαιδικού Ιωάννη Χάγερ γνωστού για το πολύπλευρο επιστημονικό και κοινωνικό του έργο και μητέρα μου είναι η Χρυσή Χάγερ  φιλόλογος και ενεργό μέλος σε αρκετούς καλλιτεχνικούς συλλόγους. Η μεγαλύτερη αδελφή μου Αριάδνη είναι εικαστικός απόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και μητέρα τεσσάρων παιδιών ενώ η μικρότερη αδελφή μου Σοφία είναι Τεχνολόγος Έργων Υποδομής και μητέρα τριών παιδιών.

  Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές  ενώνω τις δυνάμεις μου στον ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι προκειμένου να συνδράμω στην προσπάθεια ανάδειξης της πόλης μας ως παράδειγμα σύγχρονου δήμου με δομές που θα επιτρέπουν και θα διευκολύνουν τον ενεργό ρόλο των κατοίκων της στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Να κάνουμε το Μαρούσι μας σημείο αναφοράς στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη, την προσβασιμότητα, την αισθητική, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική ευαισθησία. Ενωμένοι μακριά από κομματικές σκοπιμότητες μπορούμε να δημιουργήσουμε με φρέσκες ιδέες νέους ανθρώπους το μέλλον που ονειρευόμαστε”

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.