• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Βυρίνη Αγγελική

  Ονομάζομαι Αγγελική Βυρίνη, γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Μαρούσι. Αποφοίτησα από το 3ο Λύκειο Αμαρούσιου και σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων στο BCA College. Η εργασιακή μου εμπειρία είναι στο χώρο του marketing, στην επικοινωνία και γενικά στην εξωστρέφεια. Εργάστηκα για πολλά έτη σε μεγάλη αλυσίδα εστίασης με πιστοποιήσεις από ιδιωτικούς φορείς στο digital marketing. Συμμετείχα με επιτυχία σε πολλά project μικρομεσαίων επιχειρήσεων με στόχο την ενδυνάμωσή τους. Σήμερα είμαι διευθύντρια Marketing στην εταιρεία “Κρητών Άρτος” με πολυδιάστατο πεδίο δράσης, αξιοποιώντας την πολυετή μου εμπειρία στον κλάδο.

  Επέλεξα να ενταχθώ στην ομάδα του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Καραμέρου με το # Ενωμένο Μαρούσι γιατί είναι η πρώτη φορά που βλέπω έναν νέο άνθρωπο με όραμα και ουσιαστικές απλές λύσεις ώστε ο δημότης του Αμαρούσιου, να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και να φτάνει ασφαλής στον προορισμό του. Στόχος μου να συμβάλω με το δικό μου λιθαράκι στους τομείς παιδείας, υγείας και αθλητισμού.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.