• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Βαμβακά Σπυριδούλα (Λίνα)

  Ονομάζομαι Βαμβακά Σπυριδούλα (Λίνα) και είμαι δημοσιογράφος, χορογράφος και δασκάλα χορού. Γεννήθηκα το 1995 στο Μαρούσι, όπου μεγάλωσα και ολοκλήρωσα τη Δημοτική εκπαίδευσή μου στα 3ο – 11ο Δημοτικά σχολεία Αμαρουσίου και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 5ο Γυμνάσιο και 6ο Λύκειο Αμαρουσίου.

  Σπούδασα Δημοσιογραφία και Εφαρμοσμένες Τέχνες Χορού στην Αθήνα. Είμαι κάτοχος πιστοποιητικών Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας, όπως επίσης και διπλωματούχος Κλασικού Πιάνου. Στην παιδική μου ηλικία συμμετείχα στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου και στην εφηβική, ήμουν ομαδάρχισσα στις Κατασκηνώσεις  Ασημακόπουλου.

  Χτίζοντας την επαγγελματική μου πορεία, απασχολούμαι με τη δημοσιογραφία και είμαι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Web radio του  Αnt 1 Media Lab. Επιπρόσθετα, διδάσκω χορό σε μεγάλη αλυσίδα σχολών χορού της Αθήνας.

  Έχοντας εισπράξει πολλή αγάπη από την οικογένειά μου, καθώς επίσης και ηθικές αρχές, έμαθα να ζω με ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μου και το περιβάλλον. Η καθημερινή μου επαφή με τα παιδιά, μου γεννά την επιθυμία να προσφέρω σε αυτά και στην κοινωνία που ζω συμβάλλοντας, με τις δεξιότητες που διαθέτω, στην εξέλιξη της σε μια αρμονική και αλληλέγγυα κοινωνία.

  Συμμετέχω  στο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο γιατί οραματίζομαι όπως και εκείνος τον εκσυγχρονισμό του δήμου μας. Τιμητική ήταν η πρόταση του στο πρόσωπό μου να συμμετέχω στο όραμα αυτό, που δύναται να γίνει πραγματικότητα με τη δημιουργικότητα και την πεποίθηση όλων των συμμετεχόντων του ενωμένου συνδυασμού μας. Προερχόμενοι από τον ίδιο χώρο (της δημοσιογραφίας), συγκλίνουν οι απόψεις μας, ως προς την επανεκκίνηση του δήμου μας με νέες βάσεις, νέους ανθρώπους και νέες ιδέες που θα εξελίξουν την πόλη μας, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και την καινοτομία προς όφελος της λειτουργίας της διοίκησης και των πολιτών μας. Δρώντας ομαδικά, μπορούμε να πρωτοστατήσουμε σαν δήμος της Αττικής στην εξέλιξη της εποχής μας, πατώντας  γερά στις βάσεις της ιστορίας μας και της παράδοσής μας.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.