• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Τσιράκης Γιώργος

  Ονομάζομαι Γεώργιος Τσιράκης, ζω στο Μαρούσι και είμαι απόστρατος με το βαθμό του Ταξιάρχου. Αποφοίτησα το 1988 από τη Σχολή Ευελπίδων και έως το 2015 υπηρέτησα σε μονάδες και επιτελικές θέσεις του Πεζικού.

  Είμαι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση» με έδρα το Μαρούσι Αττικής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2003 και Πρόεδρος από το 2015.

  Είμαι παντρεμένος με την παιδίατρο Μαρία Αποκότου με ιατρείο στην Αγία Φιλοθέη Αμαρουσίου και έχουμε τρία αγόρια τον Στέλιο 24 χρονών, τον Γρηγόρη 18 χρονών και τον Λουκά 14 χρόνων. Ο μεγάλος μας γιος ο Στέλιος είναι στο φάσμα του αυτισμού και το γεγονός αυτό μας ώθησε μαζί με άλλους γονείς να δημιουργήσουμε τον Σύλλογο Αναγέννηση με σκοπό την κοινωνικοποίηση και αποκατάσταση των παιδιών.

  Είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο καθώς διαθέτω την γνώση και την εμπειρία και μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω σε μια πόλη που έχει ανάγκη για ουσιαστική ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς όλους τους δημότες.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.