• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Τσιράκης Γιώργος

  Oνομάζομαι Γεώργιος Τσιράκης και είμαι γεννημένος το έτος 1966, έχοντας περήφανη καταγωγή από τον Αμπελούζο Ηρακλείου Κρήτης .

  Εισήχθη στην Σχολή Ευελπιδων το έτος 1984 και αποφοίτησα το έτος 1988 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού.

  Υπηρέτησα σε μονάδες και ανάλογες  επιτελικές θέσεις του όπλου μου. Παρακολούθησα ανάλογα σχολεία του Στρατού Ξηράς. Αποστρατεύτηκα τον Iούλιο του έτους 2015 με τον βαθμό του Ταξιάρχου .

  Είμαι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση» και μέλος του Δ.Σ από το 2003 με έδρα το Μαρούσι Αττικής

  Είμαι παντρεμένος με την παιδίατρο Αποκότου Μαρία με ιατρείο στην Αγία Φιλοθέη Αμαρουσίου και έχουμε τρία αγόρια τον Στέλιο 24 χρονών , τον Γρηγόρη 18 χρονών και τον Λουκά 14 χρόνων  .

  Ο μεγάλος μας γιος ο Στέλιος είναι στο φάσμα του αυτισμού και το γεγονός αυτό μας ώθησε μαζί με συνολικά 12 ζευγάρια στην δημιουργία του Συλλόγου Αναγέννηση με σκοπό την δημιουργία δομών για την κοινωνικοποίηση και αποκατάσταση των παιδιών του Συλλόγου μας.

  Από τον Ιούνιο του 2015 έχω αναλάβει Πρόεδρος του Συλλόγου.

   

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.