• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Αξιώτης Τριαντάφυλλος

  Ονομάζομαι Αξιώτης Τριαντάφυλλος του Νικολάου και είμαι συνταξιούχος τεχνικός αεροσκαφών. Ζω στο Μαρούσι με τη σύζυγό μου, Χάρου Δήμητρα, συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο έχοντας αποκτήσει δύο κόρες, τη Μαρίλια, στέλεχος οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, και τη Νάντια, δικηγόρο.

  Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως σχεδιαστής υφασμάτων στα ΤΕΙ Πειραιώς και εργάστηκα για περίπου 10 χρόνια ως σχεδιαστής- κατασκευαστής υφασμάτων στο βιομηχανικό τομέα ενώ, από το 1984 μέχρι και το 2007, εργάστηκα ως τεχνικός αεροσκαφών στην Ολυμπιακή Αεροπορία, από όπου και συνταξιοδοτήθηκα. Παράλληλα, και για περισσότερο από 10 χρόνια, εξασκούσα το επάγγελμα του ασφαλιστή.

  Διετέλεσα, επί 12 συναπτά έτη, Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου και στο 3ο Λύκειο Αμαρουσίου και μέλος και Πρόεδρος επί 5 έτη της Σχολικής Επιτροπής για τα εν λόγω σχολεία. Επιπλέον, επί 5 έτη, απασχολήθηκα ως ειδικός σύμβουλος Δημάρχου στο Δήμο Αμαρουσίου και διετέλεσα Πρόεδρος φορέα με κοινωνική δράση σε αποστολές ιματισμού σε πλημμυροπαθείς, βοήθειας στις φυλακές ανηλίκων κ.α..

  Τέλος, από το 2014 μέχρι και σήμερα είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Οικιστών «Αίολος».  Ύστερα από την τιμητική πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιώργου Καραμέρου, αποφάσισα να καταθέσω όλες τις δυνάμεις μου, τη γνώση μου και τις εμπειρίες μου στο #Ενωμένο Μαρούσι και συμπορεύομαι στο κοινό όραμα για επανεκκίνηση του Δήμου σε όλα τα επίπεδα, ώστε να γίνει πιο φιλικός και ανταποδοτικός για τον πολίτη.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.