• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Το πρωτό ΚΕΠ σε όλη την Ελλάδα που έκλεισε λόγω κορονοϊού είναι στο Μαρούσι κκ. Αμπατζόγλου και Σταθούλη

  Άλλη μία θλιβερή πρωτιά κατάφερε η διοίκηση Αμπατζόγλου στα δύομιση χρόνια της θητείας της. Το πρώτο ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) που έκλεισε εντελώς λογω κορονοϊου  σε όλη την Ελλάδα είναι αυτό του υποστελεχωμένου παραρτήματος της οδού Μεσογείων 82 στο Ανατολικό Μαρούσι.

  Αφήνοντας απροστάτευτους τους εργαζόμενους εκεί, χωρίς να έχει ενίσχυσει επί της ουσίας τις δομές Δήμου της πόλης παρά τις δεκάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις, (μέχρι και τον γραμματέα της νεολαίας της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, βόλεψε).

  Χωρίς μία εσωτερική καμπάνια για τον εμβολιασμό, χωρίς να έχει συζητήσει ποτέ το θέμα έστω σε μία έστω θεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πορεύεται με την ανεμελιά που έχει επιλέξει ο ίδιος και η κυβέρνηση Μητσοτάκη από την αρχή της πανδημίας.

  Ο αρμόδιος και υπεύθυνος αντιδήμαρχος για την εποπτεία και την ευθύνη επί των θεμάτων της Δ/νσης Διοίκησης & Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Σπύρος Σταθούλης ο οποίος τυγχάνει και γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας όσο και ο  κ. Αμπατζόγλου θα πρέπει να απολογηθούν τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους δημότες για το ποια μέτρα είχαν λάβει στο ΚΕΠ και σε ποιες ενέργειες προέβησαν ώστε να προστατεύσουν τους εργαζόμενους αλλά και τους δημότες από την διασπορά. Αν είχαν ενημερωθεί για την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν στην υπηρεσία και πως λειτούργησαν ως Δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος. Αν φρόντισαν να ενισχύσουν εγκαίρως με προσωπικό το ΚΕΠ.

  Με ποιο έγγραφο ενημέρωσαν το Υπουργείο Εσωτερικών για την εξέλιξη και αν συνεργαστήκαν με τον ΕΟΔΥ για την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και όσων ήρθαν σε επαφή μαζί τους.

  Και μπορεί η δημοτική αρχή επίσημα μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου να “ζητεί συγνώμη για την ταλαιπωρία και παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 213 2031904,905,906, προκειμένου να κλείσουν ένα ραντεβού.” αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρει τις ευθύνες της και να συμμετάσχει ενεργά και υπέυθυνα στον αγώνα κατά της πανδημίας για να μη θρηνούμε καθημερινά ανθρώπινες απώλειες.