• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Θεσμική συνάντηση Γ. Πατούλη – Γ. Καραμέρου μετά από αίτημα του υποψήφιου δημάρχου Αμαρουσίου και επικεφαλής του συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι

  Θεσμική συνάντηση ενημέρωσης για θέματα του Δήμου είχε σήμερα το πρωί με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργο Πατούλη, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο μετά από σχετικό αίτημα του επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι. Αμέσως μετά οι κ. κ. Γ. Πατούλης και Γ. Καραμέρος δήλωσαν:

  Γ. Πατούλης: «Ενημερώσαμε σήμερα τον υποψήφιο του ανεξάρτητου συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι για το σημαντικό έργο που έχει παραχθεί στη διάρκεια της 12ετούς θητείας μας, αλλά και για μια σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί και έχουν ώριμες μελέτες. Ο Δήμος Αμαρουσίου στέκεται γερά στα πόδια του με υγιή οικονομικά και ανθρώπινο δυναμικό με σταθερή και μόνιμη εργασία. Αφήνουμε θετική κληρονομιά στην επόμενη Διοίκηση του Δήμου και ισχυρή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, ώστε οι πολίτες να μπορούν με αισιοδοξία να ατενίζουν το μέλλον. Σε όποια θέση κι αν βρεθώ θα είμαι πάντα δίπλα στους συμπολίτες μας στην πρώτη γραμμή της μάχης για να κάνουμε το Μαρούσι ακόμη πιο δυνατό».

  Γ. Καραμέρος: «Ζητήσαμε θεσμική ενημέρωση από τον Δήμαρχο για μια σειρά από ουσιαστικά ζητήματα που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό, το πρόγραμμα τεχνικών έργων, τα οικονομικά και την περιουσία του Δήμου. Νομίζω ότι ήταν μία πάρα πολύ χρήσιμη και παραγωγική συνάντηση παρά τις όποιες θεμιτές διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις. Επιδίωξη του συνδυασμού μας # Ενωμένο Μαρούσι είναι να είμαστε σε θέση από την πρώτη ημέρα να εφαρμόσουμε ένα ολοκληρωμένο και, προπαντός, ρεαλιστικό πρόγραμμα ώστε οι πολίτες του Αμαρουσίου να δουν άμεσα αισθητή βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Η πρόκληση για το Μαρούσι την επόμενη ημέρα επιβάλλει συνεργασίες και συνθέσεις».