• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Συνάντηση Γιώργου Καραμέρου με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ για βελτίωση των συγκοινωνιών του Δήμου Αμαρουσίου

  «Θα φτιάξουμε τη δημοτική μας συγκοινωνία από την αρχή. Σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς και τον ΟΑΣΑ θα καταρτίσουμε Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας. Αυτά θεωρούμε δύο από τα  βασικά αντίδοτα για το μείζον ζήτημα της άμβλυνσης του κυκλοφοριακού προβλήματος και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής» δήλωσε, μεταξύ άλλων, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ), κ. Αναστάσιο Ταστάνη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος.

  «Το Ι.Χ. πρέπει να περιοριστεί γιατί υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής των Μαρουσιωτών. Οι συνδημότες μας ζητούν πιο πυκνά δρομολόγια και καλύτερες υπηρεσίες από τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μικρές αλλαγές σε αφετηρίες, στάσεις και ώρες δρομολογίων που θα εξυπηρετούν την καθημερινότητα μας. Είναι αλήθεια ότι με τις νέες τεχνολογίες της Τηλεματικής και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου βελτιώθηκαν οι παρεχόμενες υπηρεσίες από τον ΟΑΣΑ αλλά υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Κρίσιμο από πλευράς μας σαν # Ενωμένο Μαρούσι, είναι η κατάθεση ενός νέου σχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της δημοτικής συγκοινωνίας της πόλης, που έχει υποβαθμιστεί σοβαρά τα τελευταία χρόνια, η οποία βρίσκεται στον πυρήνα του προγράμματος που θα παρουσιάσουμε» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι.

  Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, κ. Α. Ταστάνης, αναφέρθηκε στα βήματα που έχει κάνει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών τα τελευταία χρόνια για την εξυπηρέτηση των πολιτών και παρέδωσε στον κ. Γ. Καραμέρο όλα τα στοιχεία για τις συγκοινωνιακές συνδέσεις της πόλης αλλά και ιδέες για το πως θα μπορούσε να υπάρξει βελτίωση των συνθηκών.