• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του εκδότη της εφημερίδας “Βορεινή” Νίκου Παπαδόπουλου

  Τα μέλη της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του Νίκου Παπαδόπουλου.

  Ο Δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας “Βορεινή” υπηρέτησε με ήθος και εντιμότητα το λειτούργημά του και η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. 

  Θερμα Συλλυπητήρια στους οικείους του.

  Ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Καραμέρος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social media για την απώλεια του Νίκου Παπαδόπουλου:

  “Αποχαιρετώ σήμερα τον φίλο μου, Δημοσιογράφο και Εκδότη της εφημερίδας “Βορεινή” Νίκο Παπαδόπουλο.
  Έναν δραστήριο γλυκό και καλό άνθρωπο που είχε έντιμη και συνεπή στάση στον τοπικό τύπο, με έργο και δικτυο που ξεπερνούσε τα στενά όρια του Βόρειου τομέα. Είχαμε μία σχέση αλληλοεκτίμησης. Ο Νίκος που υπήρξε καταπληκτικός σπρίντερ στην ΑΕΚ, αγαπούσε τη δημοσιογραφία και την πολιτική μα πάνω από όλα τις δύο υπέροχες κόρες του για τις οποίες μιλούσε συνέχεια για καμάρωνε.
  Εκείνος μου έδειξε το δρόμο για το Περιβόλι της Παναγιάς. Μαζί του ταξίδεψα δύο φορές στο Άγιον Όρος τα καλοκαίρια του 2016 και του 2017. Αξέχαστες εμπειρίες και λίγο έξω από τα δικά μου μέτρα που δεν αφήνω το χαράκωμά μου σχεδόν ποτε για τέτοιου είδους αναζητήσεις
  Και όμως με το Νίκο οδηγό και οδικώς η ώρα περνούσε νερό. Είχε πράγματα να σου πει, ήταν θετικός ανθρώπινος, δημιουργικός, με σχέδια και περιεχόμενο.
  Λυπάμαι που δεν τον ξαναδώ αλλά θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη και εκτιμηση.Είναι απώλεια για τον Ελληνικό Τύπο.
  Τα συλλυπητήρια μου στις κόρες του. Να είναι περήφανες για τον πατέρα τους 🖤”