• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Λένης Σταμάτης

  Είμαι ο Σταμάτης Λένης, προπονητής ενδυνάμωσης, διακεκριμένος πρώην πρωταθλητής στο άλμα εις τριπλούν και ιδρυτής του Αθλητικού Ομίλου Α.Ο. Κάλλιστος. Είμαι παντρεμένος με την επίσης γυμνάστρια και πρώην πρωταθλήτρια τριπλούν Δήμητρα Μάρκου και πατέρας τριών παιδιών.

  Είμαι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) με ειδίκευση στη Ποδοσφαίριση, τον Κλασσικό Αθλητισμό και την Άσκηση & Ευρωστία για όλους. Μέλος της Εθνικής ομάδας στίβου, με συμμετοχές σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά, Μεσογειακά και Βαλκανικά πρωταθλήματα και πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό μου. Το 2013 ίδρυσα την ακαδημία στίβου Α.Ο. Κάλλιστος, που εδρεύει στα Ολυμπιακά Προπονητήρια στο Ο.Α.Κ.Α. παρέχοντας παράλληλα προπονήσεις ενδυνάμωσης και αποκατάστασης σε επαγγελματίες αθλητές (ποδοσφαιριστές κ.α.) Έχοντας ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια, έχει κατακτήσει τη 57η θέση στη φετινή αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ και αποτελείται από πλέον 1000 μέλη.

  Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο με πρόθεση να συνδράμω με τις γνώσεις και εμπειρίες μου κυρίως σε θέματα οργάνωσης του αθλητισμού στην πόλη του Αμαρουσίου.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.