• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Χωραφόπουλος Σίμων

  Είμαι ο Σίμων Χωραφόπουλος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μαρούσι. Σπούδασα οικονομικά, ασχολήθηκα για λίγα χρόνια με καλλιτεχνικές δραστηριότητες (ταινίες, διαφημιστικά κ.λπ) για να καταλήξω στο δημοσιογραφικό χώρο και συγκεκριμένα στο αθλητικό ρεπορτάζ (διεθνές).

  Εργάστηκα σε αθλητικές και πολιτικές εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς και ειδησεογραφικές σελίδες του διαδικτύου. Στα 40 και πλέον χρόνια μου στο δημοσιογραφικό χώρο περίοπτη θέση κατέχει ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤΕΝΝΑ με τον οποίον συνεργάστηκα επί 25 χρόνια.

  Ήμουν από τα πρώτα στελέχη του τόσο στο ραδιόφωνο, όσο και στην τηλεόραση. Συνεχίζω να εργάζομαι ως δημοσιογράφος έχοντας συνεργασίες με διάφορες εφημερίδες, αλλά τώρα (κυρίως) ως ανταποκριτής ξένου τύπου σε χώρες όπως η Αργεντινή, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ολλανδία, το Ισραήλ, η Εσθονία και πολλές άλλες.

  Συμμετέχω στο # Ενωμένο Μαρούσι με τον Γιώργο Καραμέρο γιατί πιστεύω πως είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, νέος, με οράματα και ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν τον αγαπημένο Δήμο όλων μας και να του προσδώσουν μια ευρωπαϊκή εικόνα. Υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος σημαίνει να θες να βοηθήσεις τη μικρή κοινωνία που σε περιβάλει, τη γειτονιά σου. Να κάνεις κάποια πράγματα για να διευκολύνεις την καθημερινότητα ορισμένων ανθρώπων. Μπορούμε, είμαστε έτοιμοι και το κάνουμε.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.