• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Σαββίδης Σόλων

  Ονομάζομαι Σόλων Σαββίδης, γεννήθηκα στον Πειραιά με καταγωγή από Κύπρο και Μαγνησία, είμαι παντρεμένος με την Διακουμή Σίντυ, δασκάλα, και, έχουμε μια κόρη την Βάλια. Είμαι καθηγητής Φυσικής Αγωγής/Προγραμματιστής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τον πρωταθλητισμό (κωπηλασία, ποδόσφαιρο) απ’ όπου ξεκίνησε και η ενασχόλησή μου με τα κοινά:

  – Μέλος της ΠΑΣΠ/ΤΕΦΑΑ και του Διοικητικού Συμβουλίου Φοιτητών του Τμήματος ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

  – Μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ/ΠΑΣΟΚ και έπειτα σαν εθελοντής και μέλος στο ΠΟΤΑΜΙ.

  – Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων στο 13ο Δημοτικό Αμαρουσίου, Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων στο 7ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου και σήμερα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  του Συλλόγου Γονέων στο 4ο Λύκειο Αμαρουσίου.

  – Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου Νίκη Αμαρουσίου και γενικός αρχηγός του τμήματος Volley (team manager) και έφορος στα τμήματα ανάπτυξης και υποδομών Ακαδημιών- Παγκορασίδων- Κορασίδων- Γυναικών.

  Αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό  # Ενωμένο Μαρούσι με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο καθώς είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για προσφορά στα κοινά, ανησυχία για τα περιβαλλοντολογικά ζητήματα, αγάπη για τον αθλητισμό και ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την παιδεία και τη νεολαία.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.