• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Ρασσιάς (Δούσης) Βαγγέλης

  Ο Βαγγέλης Α. Ρασσιάς γεννήθηκε το 1961 στο Μαρούσι, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα.

  Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες, στο Οικονομικό τμήμα της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Προέρχεται από μία από τις παλαιότερες και πιο αγαπητές Μαρουσιώτικες οικογένειες με μεγάλη προσφορά στην τοπική κοινωνία.

  Πατέρας του είναι ο Αναστάσιος Ρασσιάς και μητέρα του η Δήμητρα Δούση, ιατρός μικροβιολόγος, με το πρώτο μικροβιολογικό εργαστήριο στο Μαρούσι και Νο 16 στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών!

  Αδελφός του ήταν ο ιατρός μικροβιολόγος Νίκος Δούσης-Ρασσιάς, ένας από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, που επί δεκαοχτώ (18) συναπτά έτη διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και τέσσερις (4) φορές αντιδήμαρχος Αμαρουσίου. Διετέλεσε πρόεδρος των ΚΑΠΗ, της Πρόνοιας, Πολιτισμού και του Πνευματικού κέντρου του δήμου Αμαρουσίου. Υπήρξε μέγιστος ανθρωπιστής και ήταν ο πρόεδρος των γιατρών της Ειρήνης.

  Ξεκινώντας από την οικογενειακή επιχείρηση ΑΦΟΙ ΡΑΣΣΙΑ ΑΕ, συνέχισε να εργάζεται σαν επιχειρηματίας στο Μαρούσι.

  Από το 1994-2006 ήταν συνιδιοκτήτης με τον αδελφό του σε Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο στο Μαρούσι, όπου διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

  Ανέπτυξε πολύπλευρη δράση ως στέλεχος και ως ιδιοκτήτης επιχειρήσεων σε κλάδους, όπως κατασκευαστική εταιρεία, δύο εταιρειών συμβούλων επιχειρήσεων, διευθυντής πωλήσεων σε όμιλο εταιρειών και ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης.

  Από το 2001 και για μία δεκαετία υπήρξε διακεκριμένο στέλεχος στον τομέα Ασφάλισης-Επένδυσης και το 2003 βραβεύτηκε ως πρώτος ασφαλιστικός σύμβουλος σε ατομική παραγωγή στον κλάδο ζωής στην Alpha Ασφαλιστική (νυν ΑΧΑ) σε όλη την επικράτεια με πληθώρα βραβείων.

  Σήμερα είναι επιχειρηματίας και σύμβουλος επιχειρήσεων.

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.