• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Πολίτη Γεωργία (Ζέτα)

  Ονομάζομαι Γεωργία (Ζέτα) Πολίτη και είμαι γραφίστρια. Αγαπώ το Μαρούσι γιατί ζω εδώ από μικρή, κι εδώ μεγάλωσα και το παιδί μου. Με τους γονείς των φίλων του γίναμε μέσα στα χρόνια φίλοι ζωής, μαζί στο παρκάκι του Μίμη Φωτόπουλου, μαζί στις σχολικές γιορτές, στις παρελάσεις, στους συλλόγους, στις εκδρομές, στα γλέντια. Μαζί στα καλά, μαζί και στα δύσκολα.

  Έχω σπουδάσει πληροφορική και σκηνοθεσία κινηματογράφου, έχω εργαστεί αρκετά χρόνια σε διάφορες εταιρείες αλλά έχω μείνει και αρκετό διάστημα χωρίς δουλειά, οπότε έχω ικανές εμπειρίες όσον αφορά στη θέση της γυναίκας στον εργασιακό χώρο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ειδικά όταν έχει παιδιά, ή όταν έχει ξεπεράσει το όριο των 35 ετών.

  Μεταξύ άλλων, συμμετείχα ενεργά στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης, στη δομή αλληλεγγύης «Αλληλέγγυοι Δρόμοι» και είμαι στο Δ.Σ της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς». Γνωρίζω λοιπόν από πρώτο χέρι και τα καλά και τα καλά της πόλης μας και πιστεύω πως μέσα από την προσωπική δράση στους τομείς που μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας από εμάς, μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες της καθημερινότητάς μας. Οι συλλογικότητες κάθε είδους, η δραστηριοποίηση κάθε γειτονιάς, η αλληλεγγύη ως τρόπος ζωής και η ενότητα των κατοίκων για το κοινό – και όχι το προσωπικό – καλό, είναι αυτά που μπορούν να πάνε το Μαρούσι μπροστά.

  Πιστεύω ότι το # Ενωμένο Μαρούσι, ο Γιώργος Καραμέρος και οι υποψήφιοι που τον πλαισιώνουν, μαζί τους κι εγώ, μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας, το Μαρούσι, να ανθίσει ξανά.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.