• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Πέτρου Μάριος-Βασίλειος

  Ονομάζομαι Μάριος- Βασίλειος Πέτρου και κατοικώ στην περιοχή Σωρού Αμαρουσίου.

  Έχω σπουδάσει τεχνικός μετάδοσης πληροφορίας και τηλεπικοινωνιών με 6μηνη πρακτική άσκηση στον ΟΤΕ, και μεταπτυχιακό δίπλωμα Business Administration στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζομαι από το 2009 έως και σήμερα στον ΑΒ Βασιλόπουλο και από το 2017 είμαι υπεύθυνος τμήματος. Είμαι ενεργό μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου (Γ.Σ.Α) στο τμήμα του στίβου σαν αθλητής μαραθωνίου. Συμμετέχω σε δράσεις με επιχειρήσεις εστίασης για τη συλλογή πλαστικών καπακιών με στόχο την ανταλλαγή με αναπηρικά αμαξίδια.

  Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο καθώς πιστεύω ότι η αλλαγή, η αναβάθμιση και η βελτίωση των συνθηκών της ζωής των πολιτών στην καθημερινότητα τους, γίνονται μόνο από έναν ανεξάρτητο συνδυασμό με πολυφωνία και δυνατότητα για ενεργή συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.