• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Παρασύρης Φραγκιάς

  Ονομάζομαι Φραγκιάς Παρασύρης, γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στο Μαρούσι. Είμαι πατέρας δύο κοριτσιών. Είμαι στέλεχος σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της πόλης, ηλεκτρολόγος.

  Από το 2004 διατηρώ εταιρία μελέτης, συντήρησης και κατασκευής ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων όπως επίσης και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και συντηρήσεις κολυμβητικών δεξαμενών.

  Είμαι αντιπρόεδρος στη «Πανελλήνια Κίνηση Μυλοποταμιτών», αντιπρόεδρος στο «Σύλλογο Ζωνιανών Αθήνας», μέλος του διοικητικού συμβουλίου του αθλητικού συλλόγου ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ. Το διάστημα 2017-2018 διετέλεσα διευθυντής (team manager) στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ που αγωνιζόταν στην Α2 εθνική κατηγορία. Το χρονικό διάστημα 2007-2009 υπήρξα στο διοικητικό συμβούλιο Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας του Δήμου Αμαρουσίου.

  Συμμετέχω στο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι με το Γιώργο Καραμέρο διότι από τη πρώτη μέρα με κέρδισε ως άνθρωπος με την ευθύτητα και την ειλικρίνεια που τον διακρίνει. Διέκρινα ότι το Ενωμένο Μαρούσι είναι ένας διακομματικός σχηματισμός αποτελούμενος από νέους, έμπειρους επαγγελματίες με κοινό τόπο την αγάπη για το Μαρούσι.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.