• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Παπαχατζής Δαμιανός

  Ονομάζομαι Δαμιανός Παπαχατζής του Δημητρίου. Γεννήθηκα στο Μαρούσι στο οποίο κατοικώ έως σήμερα. Στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» με την φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου λάτρεψα το μπάσκετ από παιδί.

  Αποφοίτησα από το 3ο Λύκειο Αμαρουσίου και σπούδασα δημοσιογραφία στο «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας». Εργάστηκα σε αθλητικές εφημερίδες, ιστοσελίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και γραφεία Τύπου διεθνών διοργανώσεων που φιλοξενήθηκαν στην Ελλάδα με ειδικότητα το ρεπορτάζ μπάσκετ. Από το 2014 εργάζομαι στο γραφείο Τύπου του ΕΣΑΚΕ (Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών), της διοργανώτριας αρχής του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ και από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, το 2005, στο μηνιαίο περιοδικό του μπάσκετ AllStar Basket. Έχω ασχοληθεί με τον συνδικαλισμό στο πλαίσιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

  Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αναμετρώνται στο Μαρούσι η αλλαγή με το τέλμα, η πρόοδος με τη συντήρηση, η αντίληψη για τον Δήμο των Πολιτών με εκείνη του Δήμου κομματικού φέουδου, ο Δήμος των έργων για τη νεολαία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό με τον Δήμο της αδράνειας. Οι Μαρουσιώτες που θέλουν αλλαγή, πρόοδο, Δήμο των Πολιτών και των έργων για τη νεολαία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό συντάσσονται με τον Γιώργο Καραμέρο και το # Ενωμένο Μαρούσι.

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.