• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Παπαχαραλάμπους Αλέξανδρος

  Είμαι ο Αλέξανδρος Παπαχαραλάμπους, Πολιτικός Μηχανικός με σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο του Delft στην Ολλανδία. Στα φοιτητικά μου χρόνια υπήρξα συντάκτης φοιτητικής εφημερίδας και γραμματέας του φοιτητικού συμβουλίου του μεταπτυχιακού στο Delft, Ολλανδία.

  Εργάστηκα στην Ελλάδα και την Ολλανδία τόσο στο κλασσικό αντικείμενο του μηχανικού (επίβλεψη εργοταξίων και διαχείριση έργων), όσο και στον τομέα των καινοτόμων εφαρμογών και έργων για τον Δήμο του Amsterdam, το Δήμο του Delft και το Υπουργείο “Δρόμων και Νερού” της Ολλανδίας (Rijkswaterstaat). Το 2016 αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να ιδρύσω την δική μου εταιρεία με στόχο να προωθήσω καινοτόμες ιδέες και προϊόντα για έξυπνες πόλεις και βιώσιμη κινητικότητα.

  Συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο με κοινό στόχο να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της πόλης, στην οποία ζώ περισσότερα από 25 χρόνια, ώστε να γίνει πραγματικά έξυπνη και βιώσιμη χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες πόλεις του εξωτερικού. Θέλω να συμμετέχω στον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων που το Μαρούσι χρειάζεται και τα οποία θα λύσουν πάγιες ανάγκες και επιπλέον, θα κάνουν το βιοτικό μας επίπεδο καλύτερο. Το # Ενωμένο Μαρούσι δεν έχει μόνο όραμα αλλά στόχους και θέλω να συμμετέχω ενεργά για να τους κάνω πραγματικότητα.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.