• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μαρούσι

  Παπαγρηγορίου Κωνσταντίνα

  Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Παπαγρηγορίου, είμαι Δικηγόρος Αθηνών και γεννήθηκα το 1975 στο Μαρούσι, στην ιστορική περιοχή της Κοκκινιάς, όπου ζω μέχρι σήμερα.

  Είμαι κόρη του Βασιλείου Παπαγρηγορίου, εκπαιδευτικού-θεολόγου στο 2ο Λύκειο Αμαρουσίου και της Φλώρας Παπαγρηγορίου, βιβλιοπώλη ενώ είμαι παντρεμένη με τον επίσης Δικηγόρο Μιχάλη Νταλαμπίρα, με τον οποίο έχουμε μία κόρη.

  Μετά το Λύκειο, εισήχθην με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το έτος 2003 ασκώ μάχιμη-δικαστηριακή δικηγορία, ενώ κατά την διάρκεια της δικηγορικής μου σταδιοδρομίας έχω χειριστεί πολλές υποθέσεις ποινικού και αστικού δικαίου που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ. Το δικηγορικό μου γραφείο βρίσκεται στο Κολωνάκι, επί της οδού Καρνεάδου αριθ. 34-36, όπου και συνεργάζομαι με τον αδερφό μου, επίσης δικηγόρο, Χρήστο Παπαγρηγορίου.

  Μιλάω άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά, παίζω πιάνο και στα ενδιαφέροντά μου περιλαμβάνεται η λογοτεχνία και το θέατρο.

  Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το σχήμα #Ενωμένο_Μαρούσι  και τον Γιώργο Καραμέρο, καθώς πιστεύω πως είναι ένα πρόσωπο που με θέληση και πυγμή μπορεί να φέρει έναν αέρα ανανέωσης και αλλαγής στο Δήμο μας, αλλά και γιατί η αυτοδιοίκηση είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό εργαλείο για την τοπική κοινωνία, στην οποία πρέπει να συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν δοκιμαστεί στον επαγγελματικό τους στίβο.

  Προσωπικά Στοιχεία επικοινωνίας

  Email: kon.papagrigoriou@dsa.gr

  Facebook:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.