• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Οργανωτική ενίσχυση και κάλεσμα στους δημότες Αμαρουσίου

  Εντείνει τη δράση της η δημοτική παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι ενισχύοντας όλες τις δομές λειτουργίας της.

  Η μείζων αντιπολίτευση του Δήμου Αμαρουσίου με δέκα δημοτικούς συμβούλους εκλεγμένους εκπροσωπείται ήδη μετά τις πρόσφατες δημαιρεσίες στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου με τον κ. Κωνσταντίνο Βλάχο από τη θέση του αντιπροέδρου του ΔΣ.

  Τον έλεγχο και τις πρότασεις τους θα συνεχίσουν να κάνουν στην οικονομική επιτροπή και την  επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου μας οι κ.κ δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Μπούρας, Σπύρος Μπόγδανος (οικ. Επιτροπή) Πέτρος Κούκουζας, Κυριακή Κανάρη Ντάλη (Επιτρ. Ποιότητας ζωής) ενώ τα υπόλοιπα μέλη της παράταξής συμμετέχουν εκ περιτροπής (Ηλίας Γιαννακάκος, Δημήτρης Κουτσουβέλης, Σάρα Εσκενάζυ, Τίνα Μαρτίνη & ο επικεφαλής Γιώργος Καραμέρος) στις συνεδριάσεις ως αναπληρωματικά μέλη.

  Παράλληλα η παράταξη, έχει σημαντική δράση και έργο στην Πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ αλλά και την ΚΕΔΑ, ενώ συνεδριάζει σε εβδομαδιαία βάση με τηλεδιάσκεψη.

  Τη κατά γενική ομολογία επιτυχημένη διεύθυνση του γραφείου τύπου θα συνεχίσει να έχει ο Δημοσιογράφος Δαμιανός Παπαχατζής ενώ εκπρόσωπος τύπου για την παράταξη μας αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Βασιλης Μπούρας.

  Καλούμε τις δημοτικές και τους δημότες Αμαρουσίου να επικοινωνούν μαζί μας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της παράταξης και των μελών της για όλα τα προβλήματα της πόλης για προτάσεις αλλά και συμμετοχή σε δράσεις.

  Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας εδώ.

  Ο επικεφαλής της παράταξης δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καραμέρος δήλωσε σχετικά:

  ” Το #Ενωμενο Μαρούσι συνεχίζει να είναι η μόνη εναλλακτική της πόλης για αλλαγή απέναντι σε ένα φθαρμένο σύστημα που δεν μπορεί να την πάει πιο ψηλά. Η χρονιά η οποία διανύουμε ελπίζουμε παρά τις δυσκολίες αποτελεί και ένα προπαρασκευαστικό έτος για τις δημοτικές εκλογές 2023. Η Παράταξή μας εντείνει τη δράση της και ενισχύεται οργανωτικά, καλώντας τους κάτοικους της πόλης να προχωρήσουμε μαζι για την απαλλαγή από τη μετριότητα και τη στασιμότητα της διοίκησης Αμπατζόγλου.”