• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Οικονόμου Γιώργος

  Είμαι ο Γεώργιος Οικονόμου, κατοικώ στο Μαρούσι στην περιοχή Σωρού – Λάκκα Κόττου.

  Είμαι πλοίαρχος ε.α του Λιμενικού Σώματος και έχω διατελέσει επί σειρά ετών προϊστάμενος των Τμημάτων Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή.

  Είμαι απόφοιτος της Ανωτέρας Δημόσιας Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Σύρου,   Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών – Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και έχω μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Ορθόδοξη Θεολογία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

  Γνωρίζω Αγγλικά και έχω κάνει σεμινάρια στους τομείς προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της διαφθοράς μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού O.L.A.F.

  Είμαι Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό #Ενωμένο Μαρούσι και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο, επιθυμώντας να συμβάλω με τις γνώσεις και τις ικανότητές μου για να βελτιώσουμε τομείς τους Αμαρουσίου που το έχουν ανάγκη.

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.