• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μαρούσι

  Ντάντα Παναγιώτα

  Ονομάζομαι Παναγιώτα Ντάντα, είμαι παντρεμένη με τον Αμίν Μομάνι, γενικό χειρουργό, μητέρα τριών παιδιών, ένα εξ’ αυτών με ειδικές ανάγκες. Είμαι ψυχοθεραπεύτρια γνωσιακής συμπεριφορικής θεραπείας και σπουδάζω στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο διά βίου μάθησης μέχρι και σήμερα. Είχα την επιχείρηση ROLY-POLY, παιδότοπο για παιδιά με αναπηρία, το πρώτο στην Ελλάδα, και η εμπειρία και η επαφή μου με τον κόσμο των παιδιών με βοήθησε να κατανοήσω πλήρως τις ανάγκες τους.

  Αποφάσισα να είμαι υποψήφια με το συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο καθώς πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, υπεύθυνο, έμπειρο με καινοτόμες ιδέες που μπορεί να συνδράμει στο όραμα της αλλαγής έχει ανάγκη η πόλη μας. Ο χώρος της κοινωνικής μέριμνας και στήριξης αδύναμων και αναπήρων ατόμων, είναι ο χώρος που γνωρίζω και δηλώνω παρούσα.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.