• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Νικητής ο Καραμέρος στο πρώτο Debate με Αμπατζόγλου. Κακοδιοίκησε το ΙΚΑ, ήρθε φορετός στο Μαρούσι.

  Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την τηλεοπτική «μονομαχία» στην ΕΡΤ με τον συνυποψήφιό του Θεόδωρο Αμπατζόγλου:

  «Σήμερα με τον συνυποψήφιο μου προσκληθήκαμε από την ΕΡΤ για να αναμετρηθούμε σε μια συζήτηση ουσίας πέρα από κομματικές και ιδεολογικές αναφορές. Ο κ. Αμπατζόγλου κρύβεται 6 μήνες τώρα πίσω από κομματικά γραφεία, όταν εμείς γυρίσαμε όλες τις γειτονιές της πόλης, ενημερώνοντας τους συνδημότες μας με ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

  Αντιπαρατέθηκα με τον κ. Αμπατζόγλου, τον οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, σέβομαι σε προσωπικό επίπεδο, για την πόλη και τα προβλήματά της, όπου με επίσημα στοιχεία και συγκεκριμένες παρατηρήσεις, κατέδειξα την αδυναμία του να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα που απαιτεί η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου όταν εκείνος μιλούσε για την κεντρική πολιτική σκηνή.

  Ο κ. Αμπατζόγλου είναι φορετός από κομματικά γραφεία, δεν έχει κυκλοφορήσει στο Μαρούσι, δεν έχει έρθει σε επαφή με τους πολίτες, δεν έχει αφουγκραστεί τα προβλήματα τους και ξαφνικά αποφάσισε να διεκδικήσει τον Δήμο.

  Χαρακτηριστικό το σημείο που προξένησε εντύπωση ακόμη και στους παρουσιαστές, όταν ζήτησα επιτακτικά από τον συνυποψήφιό μου να αναφέρει έστω και ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, με εκείνον να απαντά, με εμφανή αμηχανία, για το γήπεδο, μη γνωρίζοντας, ότι δεν έχει ακόμη ξεκινήσει. Κανείς δεν θα επιβάλει στους Μαρουσιώτες τι θα ψηφίσουν και αυτό ζήτησα στην τηλεοπτική μας αναμέτρηση, την οποία οι συνδημότες μου αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσουν.

  Προσωπικά απευθύνομαι σε όλους τους Μαρουσιώτες και διεκδικώ την ψήφο τους, αντλώντας δυνάμεις από τις γειτονιές της πόλης όπου θα βρίσκομαι και μετά τις εκλογές. Στους ίδιους δρόμους και πλατείες να συνομιλώ με τους συμπολίτες για τα προβλήματα και τις δυνατότητες του Αμαρουσίου. Χωρίς χρίσματα, χωρίς κατευθύνσεις, χωρίς χρώματα και κόμματα. Έτσι πορεύτηκα από την αρχή και έτσι θα εκπροσωπήσω αύριο την πόλη μου.

  Το Μαρούσι χρειάζεται λύσεις όχι ταμπέλες και βραχιολάκια κομματικής εκπροσώπησης. Ψηφίσαμε την πρώτη Κυριακή κάνοντας τις επιλογές μας. Τώρα Πάμε όλοι μαζί να φέρουμε την Αλλαγή με Νέο Δήμαρχο που ζει, αγαπά και θα είναι και αύριο στην πόλη μας».

  Δείτε το βίντεο:

  Θα ακολουθήσει και δεύτερο τηλεοπτικό “debate” αύριο Τετάρτη, 29/05/2019 και ώρα 19:00 στο www.amarysia.gr