• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Νέοι αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου: Δύο καρέκλες παραπάνω ούτε ένα νέο πρόσωπο

  Ο κ. Αμπατζόγλου άτολμος σε όλη την διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του επιβεβαιώνει, κάνοντας τις καρέκλες από 6, 8, όσα υποστηρίζει το «Ενωμένο Μαρούσι»:

  Ότι είναι «όμηρος» του συστήματος που «κληρονόμησε» από τον προηγούμενο δήμαρχο και ασκεί την διοίκηση στον Δήμο Αμαρουσίου από το 2006 και από αυτό καθοδηγείται.
  Ενός συστήματος που χαρακτηρίζεται από την αναποτελεσματικότητα και βασίζεται στην απατηλή υπόσχεση ρουσφετιού και στον παλαιοκομματισμό.

  Έναν τρόπο διοίκησης που ταιριάζει στον προπροηγούμενο αιώνα και δεν αρμόζει σε έναν σύγχρονο και δυναμικό Δήμο, αλλά σε επαρχιακή κοινότητα της δεκαετίας του ’50.

  Η ανακοίνωση των ονομάτων των αντιδημάρχων και των αρμοδιοτήτων έχει ένα και μοναδικό συμπέρασμα.

  Ο κ. Αμπατζόγλου δεν μπορεί να εισφέρει τίποτα νέο σε πρόσωπα ιδέες ή καλές πρακτικές στην πόλη μας.

  Μοναδική «αλλαγή» η ανακατανομή των αρμοδιοτήτων με κερδισμένο τον γραμματέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρο Σταθούλη και χαμένους όσες και όσους περίμεναν μια έστω νέα ιδέα, ένα καινούργιο πρόσωπο, έναν «αέρα» ανανέωσης στον τρόπο που διοικείται ο Δήμος Αμαρουσίου.

  Πραγματική απογοήτευση η δημαρχία του κ. Αμπατζόγλου που αδυνατεί σχεδόν δύο χρόνια μετά τις εκλογές να αφήσει ένα δικό του θετικό στίγμα και να δώσει έστω μία ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο από εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν έστω με κομματικό κριτήριο.

  Με αυτούς θα οδηγήσετε το Μαρούσι κ. Αμπατζόγλου στη μετάβαση στην πράσινη και ψηφιακή εποχή μετά την πανδημία;

  Με κάποιους να θεωρούν τα δέντρα εμπόδια και τους άλλους τον υπολογιστή μηχάνημα του διαβόλου;

  Το Μαρούσι χρειάζεται Αλλαγή με νέους ανθρώπους και κυρίως με σύγχρονο και Δημοκρατικό τρόπο Διοίκησης. Αλλιώς θα πηγαίνει όλο και πιο πίσω.