• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Να απαντήσουν Πέππας και Αμπατζόγλου για τα 6000 ευρώ

  Καλύτερη επιβεβαίωση των όσων υποστηρίζει το #Ενωμένο Μαρούσι για την αδιαφάνεια και την ρουσφετολογική τακτική της διοίκησης του δημάρχου Αμπατζόγλου δεν υπάρχει από την απόπειρα του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου κ. Νίκου Πέππα να απαντήσει στην καταγγελία για την τέλεση της Έκθεσης της κατά τα άλλα αξιοσέβαστης κ. Λυδίας Βενιέρη, με θέμα «ΒΥΡΩΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ», με απ’ ευθείας ανάθεση και με την καταβολή του ποσού των 6.000 ευρώ.

  Ένα από τα έργα της κ. Βενιέρη που εκτίθενται

  Ακριβώς γιατί ο κ. Πέππας αντί να ενημερώσει τους κατοίκους της πόλης γιατί για μια εικαστική έκθεση η ΚΕΔΑ στην οποία είναι πρόεδρος, πρέπει να ακολουθήσει την διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης και να καταβάλλει το ποσό των 6.000 ευρώ στην εικαστικό που έχει την δυνατότητα να εκθέσει τα έργα της σε ένα ευρύ κοινό όπως είναι οι κάτοικοι του Αμαρουσίου, υβρίζει εκείνους που έχουν θεσμικό ρόλο να ελέγχουν την διοίκηση του Δήμου.

  Συγχαρητήρια για την άποψη σας για την δημοκρατία κ. Πέππα. Και να γνωρίζετε ότι δεν θα ξεφύγετε με ύβρεις και απειλές.

  Απαντήστε εδώ και τώρα κ. Πέππα ποίοι λόγοι συντρέχουν για να ακολουθηθεί η διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης για μια εικαστική έκθεση και γιατί ο Δήμος κατέβαλε με αυτό τον τρόπο το πόσο των 6.000 ευρώ, και αφήστε τις πομφόλυγες για τους χιλιάδες επισκέπτες στα Πολιτιστικά και Καλλιτεχνικά δρώμενα του Αμαρουσίου.

  Κύριε δήμαρχε, κύριε Αμπατζόγλου επειδή η υπόθεση της εν λογω εκθεσης αποτελεί σκάνδαλο, τόσο για το ποσό του δαπανήθηκε όσο για την μεθοδολογία που ακολουθήθηκε, είστε απολύτως υπεύθυνος όσο δεν ζητάτε από τον κ. Πέππα την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της ΚΕΔΑ.

  Εάν για μια ακόμη φορά στην δημαρχιακή θητεία σας παραμείνετε απαθής, οφείλετε να απολογηθείτε στους Μαρουσιώτες γιατί ενώ η ακρίβεια έχει εκτοξεύσει στα ύψη το κόστος ζωής των δημοτισσών και των δημοτών της πόλης μας, τελέστηκε με απευθείας ανάθεση εικαστική έκθεση για τη Βυρωνική εποχή! και με ποια σκοπιμότητα δαπανήθηκε το ποσό των 6.000 ευρώ.