• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Μπούρας Βασίλειος

  Ονομάζομαι Βασίλειος Μπούρας, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1962 και η καταγωγή των γονέων μου είναι από την Ηλεία και την Μικρά Ασία. Κατοικώ στο ανατολικό Μαρούσι (Δωδώνη-Ηπειρώτικα) από το 1999, αλλά πήγα Γυμνάσιο και Λύκειο στην περιοχή του Παραδείσου Αμαρουσίου. Έχω σπουδάσει Χημεία και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Γερμανία και στην Ελλάδα και διαθέτω εξειδικευμένες γνώσεις στην χρηματοοικονομική αξιολόγηση επενδύσεων και στην ασφαλιστική επιστήμη. Είμαι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και επιχειρηματίας και στο παρελθόν έχω εργαστεί σε ανώτατες θέσεις ευθύνης και διοίκησης επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα και ως καθηγητής. Μιλώ άπταιστα Γερμανικά και Αγγλικά. Είμαι παντρεμένος με την Αμαλία Καστρινάκη, Νηπιαγωγό με καταγωγή από τα Χανιά και έχουμε δύο παιδιά την Εμμανουέλα και τον Ελευθέριο. Έχω αναπτύξει έντονη υπερδεκαετή κοινωνική δράση και συμμετέχω σε συλλόγους και σωματεία της πόλης μας με κύριο άξονα ενδιαφέροντος τα σχολεία, την εκπαίδευση των παιδιών μας, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την οικολογία.

  Είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου (από το 2013), Γενικός Γραμματέας της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ), Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 6ου Λυκείου Αμαρουσίου, Μέλος Δ.Σ του ΝΠΔΔ- Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου (από το 2012), Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αμαρουσίου καθώς και Αντιπρόεδρος του εξωραϊστικού-πολιτιστικού συλλόγου «Δωδώνη». Επίσης είμαι Μέλος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Η Κασταλία», της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου, του Δ.Σ του Αθλητικού Σωματείου (ΑΣ) Νίκη Αμαρουσίου και έφορος της ομάδας Βόλεϋ Κορασίδων, Εντεταλμένος εκπρόσωπος του της Νίκης Αμαρουσίου στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης (ΕΣΠΑΑΑ) και στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ). Έχω διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 5ουΓυμνασίου και του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου καθώς και Μέλος του Δ. Σ του ΝΠΔΔ- Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου.

  Συντάσσομαι με αποφασιστικότητα με την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρόταση για ένα # Ενωμένο Μαρούσι και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο. Είναι ανάγκη η πόλη μας να στρέψει ξανά το βλέμμα της στους πολίτες της, να σταθεί δίπλα τους στα ζητήματα καθημερινότητας, να κάνει ένα άλμα προς τα μπροστά θεσπίζοντας μορφές άμεσης δημοκρατίας και συμμετοχής, λογοδοσίας και κοινωνικού́ ελέγχου. Πάντα εστιάζοντας στην παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, επιδιώκοντας παράλληλα την  βιώσιμη/αειφόρο οικονομική ανάπτυξη με κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.