• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Μπόγδανος Σπύρος

  Είμαι ο Σπύρος Μπόγδανος του Ηλία, γεννήθηκα και ζώ στο Μαρούσι, παντρεμένος με την Διονυσία Μαραγκού, με δυο παιδιά τον Ηλία και τον Γιώργο.

  Έχω δίπλωμα στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων από το Wigan & Leigh College και εργάστηκα για 9 χρόνια στην εταιρία ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ στον Άγιο Θωμά Αμαρουσίου. Επί 18 χρόνια απασχολήθηκα στο δήμο Αμαρουσίου ως χειριστής σαρώθρου στη διεύθυνση καθαριότητας.

  Για αρκετά χρόνια συμμετείχα ενεργά στην δύναμη των προσκόπων Αμαρουσίου και είμαι ιδρυτικό μέλος της πρώτης Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Αμαρουσίου. Συμμετέχω παράλληλα ενεργά, στην ομάδα 40 Plus-Maroussi Basketball Team με πρώην αθλητές μπάσκετ των συλλόγων του Αμαρουσίου, ενισχύοντας τον αθλητισμό στην πόλη μου. Υπήρξα αιρετό μέλος στο Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης ανάπτυξης δήμου Αμαρουσίου και αιρετό μέλος στο 4ο υπηρεσιακό συμβούλιο των δήμων του Βόρειου Τομέα Αθηνών. Από το 2008 έως το 2014 συμμετείχα στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων δήμου Αμαρουσίου, όπου οι εργαζόμενοι με τίμησαν στις πρώτες θέσεις των εκλεγμένων αιρετών οργάνων, κατέχοντας τη θέση του Αντιπροέδρου και τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

  Έχοντας την γνώση την εμπειρία και την όρεξη να ασχοληθώ με τα προβλήματα που γνωρίζω αρκετά καλά μέσα από την πολυετή εμπειρία μου στους εργασιακούς χώρους και τις γειτονιές του Αμαρουσίου αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το #Ενωμένο Μαρούσι με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο. Πιστεύω στην ικανότητα, την ακεραιότητα και την εντιμότητα του Γιώργου Καραμέρου και θέλω να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου, για ένα Μαρούσι ενωμένο και καλύτερο στην καθημερινότητα του πολίτη.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.