• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Μπιλιλής Αντώνης

  Είμαι ο Αντώνης Μπιλιλής, απόφοιτος της Ανωτέρας Τεχνικής Σχολής Μηχανολόγων “Ήφαιστος”.

  Γεννήθηκα στο Μαρούσι, όπου μεγάλωσα και κατοικώ και είμαι παντρεμένος και πατέρας της Ντέπης. Απασχολήθηκα ως εργολάβος- κατασκευαστής κατοικιών σε προσωπική εταιρεία. Εργάστηκα ως αυτοκινητιστής επί σειρά ετών, με έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα, και διετέλεσα πρόεδρος στο Δ.Σ Συλλόγου Αυτοκινητιστών.

  Είμαι ευαισθητοποιημένος και έντονα δραστηριοποιημένος σε συλλόγους, κινήματα, δράσεις για την προστασία Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) και λόγω προσωπικού βιώματος. Παρακολουθώ, ενημερώνω και πληροφορώ για να δοθεί η δυνατότητα στα ΑμεΑ για πραγματική ένταξη στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή.

  Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το #Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο καθώς αγαπώ την πόλη μου το Μαρούσι και είμαι πρόθυμος να βοηθήσω στην αντιμετώπιση μιας σειράς προβλημάτων που απασχολούν την πόλη και τους κατοίκους της.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.