• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Μοστρούς Ευάγγελος

  Είμαι ο Ευάγγελος Μοστρούς. Γεννήθηκα το 1950, μεγάλωσα και κατοικώ στο Μαρούσι. Έχω δύο παιδιά και τρία εγγόνια. Έχω σημαντική ενασχόληση με τα κοινά της πόλης καθώς επί σειρά ετών υπήρξα δημοτικός σύμβουλος, ενώ από το 1982 μέχρι το 1990 διετέλεσα Αντιδήμαρχος επί Δημαρχίας Χρήστου Βλάχου.

  Από το 1990 έως το 2002 υπήρξα Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου και διετέλεσα επίσης Πρόεδρος του γυμναστηρίου Σπύρος Λούης. Υπηρέτησα, από τη θέση του Προέδρου, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, τους παιδικούς σταθμούς την επιτροπή παιδείας και από τη θέση του αντιπροέδρου και ταμία, την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ).

  Συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο, γιατί στην παράταξη και στο πρόσωπο του βρήκα χαρακτηριστικά όπως, εντιμότητα, ικανότητα και εμπειρία που θεωρώ ότι είναι αναγκαία και ικανά για να τον χρήσουν Δήμαρχο στην πόλη μας.

   

   

   

   

   

   

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.