• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Μονεμβασιώτου Ελένη

  Είμαι η Ελένη Μονεμβασιώτου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μαρούσι. Είμαι υπομηχανικός αρχιτεκτονικού σχεδίου επί τριάντα ένα χρόνια στα έργα υποδομής περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής.

  Μέλος της εξελικτικής επιτροπής του συλλόγου Αγ. Ελευθερίου Σωρού- Λάκκα Κόττου, πρώην μέλος της εξελικτικής επιτροπής του συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου, πρώην αντιπρόεδρος του συλλόγου Κρητών εξωραϊστικού Αμαρουσίου και μέλος του συλλόγου παραρεμματίων Χαλανδρίου Πεντέλης.

  Για πολλά χρόνια μέλος της επιτροπής περιβάλλοντος δήμου Αμαρουσίου και δήμου Μελισσίων, μέλος της ένωσης γυναικών Ελλάδος, πρώην μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου Αμαρουσίου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων του δήμου Μελισσίων.

  Όραμα μου είναι πάντα η εξυπηρέτηση του πολίτη και η διατήρηση του φυσικού κάλλους της πόλης του Αμαρουσίου και ενώνω τις δυνάμεις μου με το # Ενωμένο Μαρούσι και με τις φρέσκες, αλλά με εμπειρία, πιστές και συνεργάσιμες προς την αυτοδιοίκηση δυνάμεις του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Καραμέρου.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.