• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Μαρτίνη Σταματία (Τίνα)

  Ονομάζομαι Σταματία (Τίνα) Μαρτίνη του Χρήστου, το γένος Εξάρχου.

  Γεννήθηκα και ζω στην περιοχή Ηπειρώτικα, στο Μαρούσι, όπου και ολοκλήρωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή μου (2ο Γυμνάσιο και 6ο Λύκειο Αμαρουσίου).

  Εργάζομαι στη Διεύθυνση Αερολιμένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, όπου διορίστηκα το 2009, με παράλληλη δραστηριότητα στην Σχολή Πολιτικής Αεροπορίας ως Εκπαιδεύτρια Αεροπορικής Ασφάλειας και στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης ως Εκπαιδεύτρια Στατιστικής.

  Κατά το παρελθόν, έχω εργαστεί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως Εκπαιδευτικός-Οικονομολόγος και στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας.

  Φοίτησα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, απ΄ όπου έλαβα Πτυχίο Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στην Εφαρμοσμένη Στατιστική με κατευθύνσεις: i) Ποιοτικός Έλεγχος και ii) Στατιστικές Μέθοδοι στα Χρηματοοικονομικά. Επιπρόσθετα, κατέχω πιστοποιητικά άριστης γνώσης Αγγλικών και Γαλλικών, Πτυχίο Επιμελητού Πτήσεων, βασικής εκπαίδευσης και εξειδικεύσεων Αερολιμενικών.

  Συμμετέχω στον συνδυασμό #Ενωμένο_Μαρούσι με τον Γιώργο Καραμέρο με αταλάντευτη την πίστη ότι μόνο με έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, αποστασιοποιημένοι από κομματικές δεσμεύσεις, ενωμένοι και προσηλωμένοι στο μοναδικό μας κόμμα, το Μαρούσι, θα κάνουμε το μεγάλο βήμα για την αλλαγή και την πρόοδο της πόλης μας. Η όσμωση της εμπειρίας με τη νεανική ορμή και την διάθεση για προσφορά που έχει επιτύχει ο Γιώργος Καραμέρος με τη σύνθεση του στελεχιακού δυναμικού του συνδυασμού μας, με κάνει να οραματίζομαι ένα ανανεωμένο Μαρούσι σε όλα τα επίπεδα.

   

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.