• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Μανιός Μάριος

  Είμαι ο Μάριος Μανιός και γεννήθηκα τον Αύγουστο του 1988 στο Μαρούσι όπου μεγάλωσα και κατοικώ μέχρι σήμερα.

  Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία στο «City Unity College» και εργάστηκα σε αρκετές ιστοσελίδες, με τελευταία το Panathinaikos24.gr, όπου και είχα την τύχη να δουλέψω με σπουδαίους δημοσιογράφους και προσωπικότητες του αθλητισμού.

  Έχοντας αφήσει πίσω τη δημοσιογραφία, εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών στα βόρεια προάστια. Την περασμένη πενταετία υπήρξα μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου “Ο Κρηταγενής Ζευς”, με πρόεδρο τον Κώστα Σηφάκη.

  Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο, στο πλευρό ενός ανθρώπου και μιας ομάδας, με σχέδιο, όρεξη για δουλειά και όραμα για την επόμενη μέρα στο Μαρούσι, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα των περασμένων ετών και αναβαθμίζοντας με έργα και παρεμβάσεις την καθημερινότητα των πολιτών.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.