• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Λυριντζής Βασίλης

  Ονομάζομαι Βασίλης Λυριντζής, γεννήθηκα στο Καγκάδι Αχαΐας και τα τελευταία 40 χρόνια ζω με την οικογένεια μου στο Μαρούσι. Ασχολήθηκα επαγγελματικά με τη λιθογραφία και τις γραφικές τέχνες και δραστηριοποιήθηκα συνδικαλιστικά στον Επαγγελματικό Σύλλογο Αθηνών. Συμμετέχω στο # Ενωμένο Μαρούσι με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμέρο, ανταποκρινόμενος στα ενωτικά χαρακτηριστικά που προάγει ο συνδυασμός του.

  Μια συλλογική προσπάθεια με καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, μια αξιόπιστη πρόταση με σχέδιο και λύσεις για την πόλη και ειδικότερα για τις ξεχασμένες γειτονιές της. Επιθυμώ να συμβάλλω δημιουργικά, με τις γνώσεις και την επαγγελματική μου εμπειρία, με στόχο να δώσουμε στο Μαρούσι τη δυναμική που χρειάζεται και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

   

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.