• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Κουτσουβέλης Δημήτριος

  Ονομάζομαι Δημήτριος Κουτσουβέλης. Γεννήθηκα το 1982 στο Μαρούσι, όπου ζω μέχρι και σήμερα. Αποφοίτησα από το 5ο Λύκειο Αμαρουσίου. Σπούδασα στη Νομική Σχολή Αθηνών και έλαβα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Πολιτική Δικονομία. Είμαι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με εξειδίκευση στο εργατικό και κοινωνικοασφαλιστικό δίκαιο (συνταξιοδοτικές υποθέσεις) και διατηρώ γραφείο στο Μαρούσι. Από το 2014 είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου εκλεγμένος με την μείζονα αντιπολίτευση, μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου και από το 2018 μέλος του Δ. Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου την διετία 2014-2016 και Γραμματέας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων-Κτήματος Βορρέ Αμαρουσίου «Ο Άγιος Δημήτριος».

  Πιστεύω ότι η πόλη μας έχει ανάγκη το σχέδιο, την οργάνωση, τη συνέπεια και την διαφάνεια. Ο φαύλος κύκλος των έργων βιτρίνας και του «ράβε ξήλωνε» πρέπει να κλείσει, καθώς  οι γειτονιές του Αμαρουσίου αναμένουν καρτερικά έργα ουσίας-υποδομής και ταυτόχρονα το εμπορικό κέντρο του ανακατασκευάζεται συνεχώς χωρίς πρόγραμμα και χωρίς αισθητικό αποτέλεσμα. Η πολιτιστική- ιστορική ταυτότητα της πόλης μας δέχεται συνεχώς πλήγματα και ο πολιτισμός δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως όχημα αυτοπροβολής και εξυπηρέτησης προσωπικών φιλοδοξιών.

  Η αλλαγή είναι μονόδρομος και στο πλαίσιο αυτό συμπράττω με τον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Καραμέρο, έναν νέο άνθρωπο με εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, με νέες ιδέες και με κοινό στόχο να υπάρξει μια πραγματική αλλαγή στην πόλη μας προς όφελος όλων των πολιτών».

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.