• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Κούκουζας Πέτρος

  Ονομάζομαι Πέτρος Κούκουζας και ζω στο Μαρούσι από το 1971. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στον ιδιωτικό τομέα με την ειδικότητα του τεχνολόγου γεωπόνου. Πιστεύοντας πως η ενεργή συμμετοχή στα κοινά, είναι στάση ζωής και πολιτικής αντίληψης, εκλέχθηκα το 2011 δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου εκλεγμένος με τις παρατάξεις «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» και «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ». Σήμερα εκπροσωπώ ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος τη δημοτική κίνηση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το Μαρούσι» η οποία εκφράζει τους φίλους και τα μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. όπως άλλωστε είμαι και εγώ.

  Έχω διατελέσει αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για ένα χρόνο, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.ΠΑ.Δ.Α.) από το 2011 έως σήμερα και των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για αρκετά χρόνια. Από τις θεσμικές αυτές θέσεις συνέβαλλα στην ακύρωση πολιτικών ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών καθαριότητας και σίτισης (catering) στους παιδικούς σταθμούς και αντιπαρατέθηκα στην χρησιμοποίηση εταιριών ενοικίασης εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς. Επίσης, κατέθεσα επεξεργασμένες και κοστολογημένες προτάσεις για την δίκαιη, αξιοκρατική και διαφανή κατανομή των κονδυλίων στα σχολεία της πόλης, στους παιδικούς σταθμούς, στα Κ.ΑΠ.Η. και στην κοινωνική πολιτική. Δυστυχώς η απερχόμενη δημοτική αρχή λειτουργεί διαχρονικά με αλαζονεία και με βάση την ωφελιμιστική “αξία” της ενίσχυσης ημετέρων.

  Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον πολυσυλλεκτικό συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο προκειμένου να συμβάλλω με την εμπειρία και τη γνώση μου στην προσπάθεια αναγέννησης της πόλης μας, με ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων, με διαφάνεια και αξιοκρατία στην άσκηση της διοίκησης, για διευρυμένα δίκτυα αλληλεγγύης και προώθηση της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας. Πιστεύω πως ο Γιώργος Καραμέρος έχει τη βούληση και διαθέτει την αυτοδιοικητική εμπειρία για να πετύχουμε με σχέδιο, αξίες και αρχές.

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.