• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Βλάχος Κώστας

  O Kωνσταντίνος Βλάχος γεννήθηκε και µεγάλωσε στο Μαρούσι. Είναι παντρεµένος µε την Άννα Παπαδάκη, και έχουν δύο κόρες.

  Ολοκλήρωσε τη βασική και µέση εκπαίδευση σε σχολεία του Αµαρουσίου και φοίτησε σε σχολή Οδοντοτεχνικής µε µετέπειτα εξειδίκευση στον τοµέα της Ορθοδοντικής. Από το 1998, διατηρεί Εργαστήριο Ορθοδοντικής και είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που εφάρµοσε την ψηφιακή τεχνολογία και την τρισδιάστατη εκτύπωση στην Οδοντοτεχνική Ορθοδοντική. Έχει παράσχει, αφιλοκερδώς, τις υπηρεσίες του στην κατασκευή ορθοδοντικών µηχανισµών σε παιδιά στο «Χαµόγελο του Παιδιού» και στον σύλλογο «Οι Φίλοι του Παιδιού».

   

  Είναι γιός του Χρήστου Βλάχου, πρώην ∆ηµάρχου Αµαρουσίου (1983 – 1990), του οποίου το έργο και το ήθος αναγνωρίζονται µέχρι σήµερα από όλους τους Μαρουσιώτες, ανεξαρτήτως κοµµατικής τοποθέτησης

  .

  Από το 2006 ως σήµερα, εκλέγεται δηµοτικός σύµβουλος, ανελλιπώς. Στις δηµοτικές εκλογές του 2014, ήταν επικεφαλής του συνδυασµού «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» όπου κατέλαβε την τρίτη θέση.

  Με πλούσια αυτοδιοικητική εµπειρία, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, µέλος της ∆ηµαρχιακής Επιτροπής, µέλος του ∆.Σ. της ∆ηµοτικής Συγκοινωνίας και ως σήµερα είναι µέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

  Τα χρόνια της µεγάλης κρίσης, διαχειρίστηκε σοβαρά προβλήµατα µε υπευθυνότητα και συνέπεια -χωρίς λαϊκισµούς- προσπαθώντας να βοηθήσει την πόλη του. Αυτό θα συνεχίσει να προσφέρει στο πλευρό του Γιώργου Καραµέρου, προκειµένου να κάνουν το Μαρούσι µια πόλη καθαρή, φωτεινή, ανθεκτική και βιώσιµη, µε σύγχρονες υπηρεσίες για τον ∆ηµότη.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.