• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Βλάχος Κώστας

  Είμαι ο Κώστας Βλάχος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μαρούσι, είμαι παντρεμένος με την Άννα Παπαδάκη, και έχω δύο κόρες. Ολοκλήρωσα τη μέση εκπαίδευση σε σχολεία του Αμαρουσίου και φοίτησα σε σχολή οδοντοτεχνικής. Ειδικεύθηκα στο τομέα ορθοδοντικής και από το 1998 διατηρώ εργαστήριο, εφαρμόζοντας από τους πρώτους στην Ελλάδα, την ψηφιακή τεχνολογία και την τρισδιάστατη εκτύπωση στην οδοντοτεχνική ορθοδοντική.

  Συμμετέχω σε προγράμματα της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας και παράσχω αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μου στη κατασκευή ορθοδοντικών μηχανισμών σε παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» και του συλλόγου «Οι Φίλοι του Παιδιού». Είμαι γιός του Χρήστου Βλάχου, πρώην Δημάρχου Αμαρουσίου, ο οποίος εκλέχθηκε επί δύο τετραετίες (1983-1990) και του οποίου το έργο και το ήθος αναγνωρίζονται μέχρι σήμερα από όλους τους Μαρουσιώτες, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.

  Το 2006 έλαβα μέρος για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές και έκτοτε εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήμουν επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΌΛΗ ΜΑΣ» καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Υπήρξα αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για δύο χρόνια με ομόφωνη απόφαση των δημοτικών συμβούλων.

  Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο γιατί πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω αποφασιστικά για να πετύχουμε στο όραμα του συνδυασμού, φέρνοντας αλλαγή με νέους ανθρώπους για μια καλύτερη πόλη.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.