• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μαρούσι

  Κατρανοπούλου Ελένη

  Ονομάζομαι Ελένη Κατρανοπούλου. Στο Μαρούσι μεγάλωσα, πήγα σχολείο και μεγαλώνω εδώ και 2 δεκαετίες τα 3 παιδιά μου. Το Μαρούσι το αγαπώ!

  Έχω σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκα στον χώρο των πωλήσεων ως εργαζόμενη σε επιχειρήσεις, αλλά και ως ελεύθερη επαγγελματίας. Σήμερα κατέχω τη θέση της διοικητικής διευθύντριας σε εταιρεία συμβούλων, η οποία ασχολείται με τον εσωτερικό έλεγχο, την εταιρική διακυβέρνηση και τη συμμόρφωση.

  Μέσα από τις σπουδές μου αντιλήφθηκα πολύ νωρίς πως η τοπική αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να λειτουργεί με κομματικά κριτήρια, αλλά ανεξάρτητα από τις όποιες πολιτικές αποχρώσεις και με μόνο σκοπό το καλό του δήμου και φυσικά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Γνωρίζω καλά τις αδυναμίες στην οργάνωση και λειτουργία της, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους αυτές οι αδυναμίες μπορούν να αποκατασταθούν και να οδηγήσουν στην εύρυθμη λειτουργία.

  Αν και ιδεολογικά προέρχομαι από τη δεξιά παράταξη,  επέλεξα να συμπορευτώ με τον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Καραμέρο. Ένα νέο άνθρωπο, με οικολογικό όραμα και γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης λόγω της θητείας του στο β’  βαθμό αυτοδιοίκησης.

  Συμμετέχω σε ένα «πολύχρωμο» ψηφοδέλτιο, με πολλές διαφορετικές φωνές που ενωμένες όλες μαζί μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να επιτύχουν το επιθυμητό: ένα # Ενωμένο Μαρούσι με σεβασμό στο δημότη και το περιβάλλον.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.