• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Καστανάκης Θοδωρής

  Είμαι ο Θοδωρής Καστανάκης, μόνιμος κάτοικος Αμαρουσίου όπου γεννήθηκα. Γιος του Ελευθερίου Καστανάκη και της Παναγιώτας Κουτσούκου, με Κρητική καταγωγή από την πλευρά του πατέρα μου και Μαρουσιώτικη από την πλευρά της μητέρας μου.

  Ολοκλήρωσα τη μέση εκπαίδευση στο Μαρούσι και είμαι απόφοιτος τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας (Marketing & Communication) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τελειόφοιτος προγράμματος ‘Project Management’ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και λίαν συντόμως φοιτητής στο πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση (Public Policy & Management).

  Επιπλέον, είμαι απόφοιτος Σχολής Προπονητών Γ’ Κατηγορίας Υγρού Στίβου με ειδίκευση στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης (Water Polo). Ξεκίνησα, πριν 20 χρόνια, την αθλητική μου πορεία στην υδατοσφαίριση από τις χαμηλές κατηγορίες με την τοπική ομάδα του Αμαρουσίου και συμμετείχα σε διεθνείς διοργανώσεις με την Εθνική Ελλάδος (4η θέση σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Ολυμπιάδα νέων, Βαλκανικούς αγώνες κ.λπ).

  Αγωνίστηκα επί σειρά ετών στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών σε συλλόγους όπως ο Παναθηναϊκός, ο Απόλλων Σμύρνης και άλλοι. Συνεχίζω εν ενεργεία αθλητής σε υψηλό επίπεδο ενώ παράλληλα, τον τελευταίο χρόνο είμαι προπονητής σε τμήματα ακαδημιών του συλλόγου όπου αγωνίζομαι.

  Εργάζομαι σε εταιρεία επικοινωνίας στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας ως Σύμβουλος Επικοινωνίας, κυρίως σε έργα (project) πολιτικού περιεχομένου. Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Ενωμένο Μαρούσι  και τον Γιώργο Καραμέρο, σε μια ανεξάρτητη παράταξη με νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν με τις ικανότητές τους για την πόλη που μεγάλωσαν και αγαπούν.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.