• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μαρούσι

  Καράμπελα Μαρία

  Ονομάζομαι Μαρία Καράμπελα γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα στο Μαρούσι και η μητέρα μου  προέρχεται από τη Μαρουσιώτικη οικογένεια Γ. Βιλιώτη- Μ. Λίτσα. Είμαι δασκάλα και φιλόλογος με 31 χρόνια υπηρεσίας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και επί 11 χρόνια Σχολικός Σύμβουλος στις Κυκλάδες, στην Αργολίδα και στην Μεσσηνία. Σήμερα υπηρετώ ως δασκάλα ειδικής αγωγής  στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.Επιπλέον, είμαι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες και στην Κοινωνική Πολιτική Αγωγή, Επιστημονική Συνεργάτης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και του Κέντρου Προάσπισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Έχω διοργανώσει πλήθος παιδαγωγικών Ημερίδων για γονείς και εκπαιδευτικούς. Επίσης, είμαι Ερευνήτρια του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πολυγλωσσία στην Ε.Ε., Πρόεδρος του Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Καλαμάτας, ενεργό μέλος του Ιδρύματος και του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», του Κοινωφελούς Ιδρύματος της Ι. Μητρόπολης Μεσσηνίας για ευπαθείς οικογένειες και άπορους μαθητές και μαθήτριες, καθώς και του Σωματείου Φιλόζωων Αμαρουσίου (Σω.ΦΙ.Α.). Έχω πλούσιο συγγραφικό έργο για την εκπαίδευση, ενώ ασχολούμαι με την έμφυλη διάσταση στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας, τον επαγγελματικό προσανατολισμό νέων εκπαιδευτικών, την εκπαίδευση ενηλίκων, την αρωγή ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ως συνεργάτης του ΙΤΥΕ –Διόφαντος εκπονώ ψηφιακό υλικό για το Ψηφιακό Σχολείο.

  Πιστεύω ακράδαντα ότι η κορυφαία μάχη στη ζωή είναι να παραμείνεις Άνθρωπος, ενεργός και υπεύθυνος για το κοινό καλό και την ανάπτυξη όλων των συμπολιτών μας. Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά της πόλης μας, στους νέους και νέες που ευελπιστούν με όραμα και δικαίωμα ΣΤΗΝ ΖΩΗ, στην αξιοπρέπεια και την ΕΡΓΑΣΙΑ, στην ΠΑΙΔΕΙΑ, στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, στις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, στην ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, στον ΑΝΕΡΓΟ-Η, στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ, στα ΑμεΑ και στην ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, στόχος μου είναι Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στα δύσκολα χρόνια που καλείται Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ και το ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΑΣ να δώσει το δικό του αγώνα δίπλα στον καθένα και την καθεμία από εμάς ατομικά, οικογενειακά και συλλογικά. Για τους λόγους αυτούς συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις, γνώσεις και εμπειρίες με το κοινωνικό πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Καραμέρου εκτιμώντας το ήθος του, την προσωπικότητά του και την κοινωνική Ανθρώπινη προσφορά του.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.