• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Καπερώνη Νικολέττα

  Ονομάζομαι Νικολέττα Καπερώνη, γεννήθηκα στο Άργος, ζώ και εργάζομαι στο Μαρούσι. Είμαι σύζυγος του πολιτικού μηχανικού Μιχάλη Καράμαλη, μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά δύο εγγονών.

  Είμαι απόφοιτος της Σχολής Ξένων Γλωσσών και Φιλολογιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχω εργασθεί επί 29 συνεχή χρόνια σε νευραλγικούς τομείς της Ολυμπιακής Αεροπορίας και σήμερα είμαι σύμβουλος ανάπτυξης και επενδύσεων. Ως επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Αναβύσσου και ως υποψήφια δήμαρχος Δήμου Σαρωνικού ανέπτυξα δράσεις υπέρ των πολιτών για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους στηρίζοντας ενεργά την κοινωνική αλληλεγγύη. Έλαβα μέρος στις Περιφερειακές εκλογές του 2010 για την Περιφέρεια Αττικής στον Συνδυασμό «Αττική Συνεργασία – “ΌΧΙ” στο Μνημόνιο».

  Είμαι πρόεδρος της Ελληνο-Κινεζικής Ένωσης Εμπορίου, Οικονομίας και Πολιτισμού από το 2013 και ενεργό μέλος της Ομοσπονδίας ενώσεων και οργανισμών του Συνασπισμού χωρών CEEC-China συμβάλλοντας στην ανάδειξη του “Brand Greece” στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και του εξαγωγικού εμπορίου.

  Συμμετέχω στον ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο γιατί θεωρώ ότι είναι η μόνη αυτοδιοικητική πρόταση που μπορεί να οδηγήσει το Μαρούσι στην επόμενη μέρα με σχέδιο και αποτελεσματικότητα.

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.