• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου

  Καπασσά Μαρία

  Είμαι η Μαρία Καπασσά, χημικός, διδάκτωρ βιώσιμης ανάπτυξης με εξειδίκευση στην πράσινη χημεία.

  Μεγάλωσα στο Μαρούσι και έχω εργασθεί ως χημικός στη μέση και ανώτατη τεχνολογική εκπαίδευση, ως επιστημονικός συνεργάτης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στο Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας, και ως σύμβουλος ποιότητας.

  Έχω διατελέσει στέλεχος στον δήμο Αμαρουσίου σε καίριες θέσεις όπως στο γραφείο ποιότητας, με διάκριση το 1ο Εθνικό Βραβείο EMAS και εκπροσώπηση του δήμου στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ποιότητας Q-Cities, και στο γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Επί διετία είχα αναλάβει συντονίστρια διοικητικών θεμάτων στον Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ). Είμαι πιστοποιημένη επικεφαλής Επιθεωρήτρια Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Εισηγήτρια του Ενιαίου Φορέα ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Είμαι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και του Ελληνικού Δικτύου Πράσινης Χημείας με αρθρογραφία σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και συνέδρια. Υπήρξα για τρία χρόνια μέλος της συντακτικής επιτροπής του επίσημου περιοδικού της Ένωσης Ελλήνων Χημικών «Χημικά Χρονικά». Ως συνεργάτης του Τμήματος Περιβαλλοντικής Χημείας έχω επιμεληθεί επιστημονικά συγγράμματα σχετικά με την πράσινη χημεία από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης και την Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Σήμερα εργάζομαι στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαρουσίου, ενώ παράλληλα, εκπαιδεύω προσωπικό επιχειρήσεων σε θέματα τροφίμων και ακτινοπροστασίας.

  Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο καθώς με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα κοινά της πόλης μου και μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω με μια ανεξάρτητη παράταξη που προκρίνει νέους ανθρώπους με εξειδίκευση και εμπειρία βελτιώνοντας την καθημερινότητα για όλους μας.

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.