• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.

  Κανάρη (Ντάλλη) Κυριακή

  Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Παιδαγωγικά. Έχω ανακηρυχθεί Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχω Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ειδική Αγωγή. Εργάζομαι στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και είμαι Διευθύντρια στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.

  Επίσης, είμαι διδάσκουσα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας, ενώ συμμετέχω και ως επιμορφώτρια ενηλίκων σε προγράμματα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργασίες μου έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά έντυπα, βιβλία και συνέδρια.

  Ως Πρόεδρος της ‘Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παιδιών και Εφήβων με Προβλήματα Συμπεριφοράς’ σχεδιάζω και αναπτύσσω δράσεις για την ομαλή εξέλιξη όλων των παιδιών – εφήβων και την υποστήριξη των οικογενειών τους. Με την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ της ‘Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της ΔΕΠΥ’, αλλά και συνεργαζόμενη με άλλους επιστημονικούς & κοινωνικούς φορείς, οργανώνω επιμορφωτικά προγράμματα και συνέδρια, προκειμένου να υποστηριχτούν μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες στο μαθησιακό-ακαδημαϊκό τομέα αλλά και στην καθημερινότητά τους.

  Επιπλέον, συμμετέχω στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Αμαρουσίου που σκοπό έχει την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των δημοτικών και νηπιαγωγείων του Αμαρουσίου.

  Είμαι παντρεμένη με το Μαρουσιώτη Γιώργο Ντάλλη και έχουμε ένα γιο.

  Η επιθυμία μου να συμμετέχω στα κοινά είναι το φυσικό επακόλουθο του εθελοντικού, ανιδιοτελούς και διαχρονικού μου έργου υπέρ ΟΛΩΝ των συνανθρώπων μας. Βασιζόμενη σε αυτή τη θεμελιώδη αρχή, αλλά και στις γνώσεις, τη διοικητική μου εμπειρία και τη διάθεσή μου για κοινωνική προσφορά, αποφάσισα να συνεργαστώ με το Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος οραματίζεται ένα Δήμο χρήσιμο σε ΟΛΟΥΣ και ανεξάρτητο από κομματικές ταυτότητες. Κοινή συνισταμένη και των δυο μας είναι ότι το Μαρούσι που αγαπάμε, που περπατάμε στους δρόμους του, που είμαστε μέσα στα σχολειά του, που κάνουμε χρήση των δημοτικών υπηρεσιών του, έχει ανάγκη από νέες δυνάμεις και ανθρώπους με σύγχρονο πνεύμα, ικανότητες, αρχές και αξίες.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.