• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  κ. Αμπατζόγλου ο Δήμος δεν είναι παραμάγαζο της ΝΔ ή άλλων κομμάτων

  Θα μας προκαλούσε έκπληξη το γεγονός αν δεν γνωρίζαμε πια τις “άριστες” πρακτικές και την αδυναμία του κ. Αμπατζόγλου να υψώσει αυτοδιοικητικό ανάστημα μπροστά στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία.
  Παραχωρεί χωρίς ντροπή και χωρίς διαδικασίες υποδομή που έχει πληρώσει ο Δήμος Αμαρουσίου, δηλαδή όλοι οι δημότες, για μία κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στις 2 Απριλίου με τη συμμετοχή όλων των βουλευτών του Βορείου τομέα του κόμματος, που επειδή τα έχουν πάει τόσο καλά στη διαχείριση της πανδημίας με 8000 νεκρούς και πάνω από 700 διασωληνωμένους φαίνεται να ετοιμάζονται και για εκλογές.

  Και το κάνει μάλιστα με θράσος ενώ στις 25 Μαρτίου είχε θέσει το ζήτημα υπόψιν του επικεφαλής της παράταξής μας Γιώργου Καραμέρου για την διάθεση του εξοπλισμού και της υποδομής στη Νέα Δημοκρατία.
  Ο επικεφαλής της παράταξής μας του αντιπρότεινε να βγάλει πρώτα ανοιχτή ανακοίνωση/πρόσκληση και να καλεί ΟΛΟΥΣ τους ενδιαφερόμενους φορείς συλλόγους, κόμματα, κοινότητες κλπ που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτημα που προφανώς θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό.
  Αντί αυτού η διοίκηση του Δήμου και ο κ. Αμπατζόγλου προσωπικά εκτελεί την εντολή του κόμματος του χωρίς καμία διαδικασία. Με απευθείας ανάθεση, όπως συνηθίζει.
  Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις 2/12/18  ο ίδιος είχε δηλώσει, το κλειδί της επιτυχίας είναι «η ενότητα των δυνάμεων χωρίς κομματικό πρόσημο και η σκληρή δουλειά». Ενδεχομένως τώρα διαισθάνεται ότι η Πειραιώς θα είναι η μονή του καταφυγή μετά την αποτυχημένη θητεία του ως Δήμαρχος.
  Καλούμε τον κ. Αμπατζόγλου και τη διοίκηση να μας ενημερώσει πόσο κόστισε η συγκεκριμένη υποδομή και με ποια διαδικασία αποφάσισε να την παραχωρήσει δωρεάν πρώτα και μόνο στο κόμμα του.