• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.

  Ιωαννίδου Κατερίνα

  Είμαι η Κατερίνα Ιωαννίδου, αγαπώ το Μαρούσι όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Εργάζομαι εδώ και 30 χρόνια ως συντηρήτρια αρχαιοτήτων και έργων τέχνης στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας στην κλασσική συλλογή των Αγγείων και Μικροτεχνίας, έχοντας ειδικευτεί στην συντήρηση και αποκατάσταση πήλινων αρχαιοτήτων (αγγεία, ειδώλια).

  Έχω συμμετάσχει σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις και διαλέξεις, έχω συγγράψει επιστημονικά άρθρα και συμμετείχα σε σημαντικές επιστημονικές ομάδες για θέματα συντήρησης και αποκατάστασης έργων τέχνης. Η καθημερινή μου ενασχόληση με την τέχνη και τον πολιτισμό με ώθησε στην ποίηση και τη ζωγραφική. Έχω εκδώσει μια ποιητική συλλογή την «Επιστροφή» (Εκδόσεις Λίθος, 2015) και έχω συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής («Bridges», Sofitel, 2015).

  Γνωρίζω Αγγλικά, Γαλλικά και βάσει των ενδιαφερόντων, των γνώσεων και της εμπειρίας μου, μπορώ να ασχοληθώ και να προσφέρω στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού.

  Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι, έχοντας κοινό στόχο με τον υποψήφιο δήμαρχο, Γιώργο Καραμέρο, να αναδείξουμε το Μαρούσι ως έναν πολιτιστικά αξιόλογο και πρωτοπόρο δήμο.

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.