• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Γιώργος Καραμέρος: “Μεταβατικός και ανεπαρκής Δήμαρχος ο κ. Αμπατζόγλου”

  Ο επικεφαλής της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι που αποτελεί τη μείζονα αντιπολίτευση στο Δημοτικό συμβούλιο Αμαρουσίου κ. Γιώργος Καραμέρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  Ο μεταβατικός Δήμαρχος της παντελούς έλλειψης οράματος και πρωτοβουλιών έδωσε πριν λίγες μέρες συγχαρητήρια στον εαυτό του για το «απόλυτα παραγωγικό και πλούσιο έργο της διετίας». Ο κ. Αμπατζόγλου που γέμισε συγγενείς αντί για τεχνοκράτες την καθημερινότητα της διοίκησης της πόλης, δείχνει αγωνία σπεύδοντας να προαναγγείλει τη νέα υποψηφιότητα του. Προσβάλλει ακόμα και τους τους συμμάχους του, ξεχνώντας ότι τον στηρίζουν  υποψήφιοι δήμαρχοι και δυνάμεις της πόλης που διαπιστώνουν την αδυναμία του όλο αυτό το διάστημα. Που μυρίζουν τη ναφθαλίνη…

  Ο κ. Αμπατζόγλου είναι μεταβατικός δήμαρχος και βρέθηκε σε αυτή τη θέση λόγω μιας κομματικής συγκυρίας και καραμπόλας. Υποδεέστερος του προκατόχου του, ελάχιστος για να είναι ο επόμενος και να συνεχίσει να κρατά τις τύχες της πόλης στα χέρια δύο τριών συγγενών του.

  Απέτυχε έλλείψει σχεδίου να αντλήσει πόρους από την Περιφέρεια και άλλους φορείς για την πόλη, απέτυχε να εμποδίσει την εκτόξευση των αντικειμενικών αξιών και των φόρων της ακίνητης περιουσίας μας, απέτυχε να εξασφαλίσει ένα δέντρο, ένα τετραγωνικό ελεύθερου χώρου ή έστω ένα ευρώ αντισταθμιστικά οφέλη από τους κολοσσούς που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας. Καμουφλάρισε την απραξία του πίσω από την πανδημία. Ελπίζουμε να φύγει πριν από εκείνον.

  Οι επόμενες δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023 θα γίνουν σε πολύ διαφορετικές συνθήκες, νέο εκλογικό σύστημα, άλλη πολιτική συγκυρία και θα έχουν μεγάλες απαιτήσεις και στα πρόσωπα και στις πολιτικές προτάσεις.

  Το #Ενωμένο Μαρούσι αποτελούσε και αποτελεί μία προοδευτική ενωτική σύγχρονη πρόταση για την πόλη. Βρίσκεται σε ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες αλλά και τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις της πόλης μακριά από διχασμούς, προκαταλήψεις και ηγεμονισμούς. Ακόμα και με αυτούς που κάθονται στα ίδια έδρανα με τον κ. Αμπατζόγλου και απογοητεύονται καθημερινά από την αυτοδιοικητική του ανυπαρξία. Που βλέπουν την έλλειψη πυγμής, ιδεών και αποτελεσματικότητας. Που βλέπουν να τους θεωρει δεδομένους στο παλιομοδίτικο τσεπάκι του.

   

  Οι δημότισσες και οι δημότες Αμαρουσίου θέλουν, απαιτούν και δικαιούνται λύση στα προβλήματα τους το συντομότερο δυνατό και όχι το 2029. Για αυτό σας εγκαταλείπουν σταδιακά και εκπλήσσονται με τη φιλοδοξία σας.”