• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Ενωμένο Μαρούσι με τον δημότη πάντα στο επίκεντρο

  Γιώργος Καραμέρος: “Αποχωρώ από τη θέση του επικεφαλής – Δημοτικός σύμβουλος έως τις εθνικές εκλογές – Δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος”

  Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καραμέρος:

  “Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τις Δημότισσες και τους Δημότες Αμαρουσίου για τον αγώνα που δώσαμε μαζί τα τελευταία χρόνια.
  Η παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι δεν επαναπαύτηκε στο 39,1% της εμπιστοσύνης που έδειξαν οι πολίτες στην κοινή μας προσπάθεια την Ανοιξη του 2019 υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες για μία Προοδευτική παράταξη.
  Κάθε ώρα κάθε μέρα αυτά τα τρία χρόνια εργαστήκαμε στο πλαίσιο της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι και κράτησαμε τον πήχη ψηλά, επιλέγοντας τις πρακτικές μίας γόνιμης Μείζονος αντιπολίτευσης.
  Έχουμε όλες και όλοι μαζί, αναπτύξει μία δυναμική ώστε να γίνει πράξη η αλλαγή στις δημοτικές εκλογές του 2023.
  Η δική μου παρουσία σηματοδότησε αυτά τα τελευταία χρόνια την ένωση των προοδευτικών Δυνάμεων της πόλης και την διατύπωση μιας πρότασης αλλαγής και σύγχρονης διοίκησης του τόπου. Αυτήν την πρόταση διατύπωσα και ως Αντιπεριφερειάρχης Αττικής αυτό το όραμα για την Ανατολική Αττική όπου βρίσκεται και η γενέτειρά μου, προτίθεται να υπηρετήσω, από όποιο μετερίζι, και ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

  Η πόλη αξίζει μέσα από την ενότητα όλων προοδευτικών και υγιών δυνάμεων να αλλάξει αυτό το “καθεστώς” που την ταλαιπωρεί εδώ και 16 χρόνια.
  Προσωπικά για να μπορέσω να είμαι, συνεπής απέναντι σε όσες/ους μας εμπιστεύτηκαν το 2019, αφοσιωμένος στον αγώνα για μία προοδευτική διακυβέρνηση στις προσεχείς εθνικές εκλογές και έντιμος απέναντι στην παράταξη, αποχωρώ από την θέση του επικεφαλής για να διευκολύνω τις διαδικασίες και προσεχώς και από την θέση του δημοτικού συμβούλου με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών.

  Αυτονόητα δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου τον Οκτώβριο του 2023.
  Ευχαριστώ όλες και όλους για την εμπιστοσύνη.”