• #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • #Enomenomarousi
 • Δύναμή μας, η ομάδα μας
  που θα υπηρετήσει το σχέδιο για ένα # Ενωμένο Μαρούσι.
  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου # Ενωμένο Μάρουσι

  Γιαννέλας Ιωάννης

  Ονομάζομαι Γιαννέλας Ιωάννης κατοικώ περισσότερο από 50 χρόνια στα Ηπειρώτικα, ανάμεσα στο Κοιμητήριο και το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Είμαι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΤΕΙ Ηλεκτρονικής – Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών) και εργάζομαι εδώ και 29 χρόνια ως τεχνικός τηλεπικοινωνιών στον όμιλο ΟΤΕ. Ασχολούμαι με τα κοινά από τα φοιτητικά μου χρόνια. Είμαι εδώ και πολλά χρόνια πρόεδρος στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών «ο Άγιος Γεώργιος» και επί σειρά ετών πρόεδρος στο  Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και μέλος στην Ένωση γονέων και Κηδεμόνων Αμαρουσίου. Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο, έναν νέο αλλά έμπειρο αυτοδιοικητικό με ιδέες, αξίες και όραμα, γιατί πιστεύω ότι το Μαρούσι έχει ανάγκη για αλλαγή με ένα νέο τρόπο διοίκησης με νέες ιδέες. Γιατί ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ παρέχει το πλαίσιο ανάπτυξης συνεργασιών χωρίς ηγεμονισμούς, σύνθεσης απόψεων και αντιλήψεων για μια πραγματικά ανεξάρτητη και αποτελεσματική τοπική αυτοδιοίκηση

  Με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου μπορώ να συμβάλλω στην αξιοποίηση και χρήση νέων τεχνολογιών για τη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη και τη δημιουργία μιας “Έξυπνης πόλης”. Μπορώ επίσης να συνδράμω σε θέματα εύρυθμης λειτουργίας σχολικών μονάδων, επικοινωνίας με συλλογικότητες όπως πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι.

   

  #Enomenomarousi
  ΟΙ ΥΠΟΨHΦΙΟI ΜΑΣ

  Νέα, ικανά και επαγγελματικά καταξιωμένα πρόσωπα που ενσωματώνονται στο σχεδιασμό μας γιατί γνωρίζουν τις προτεραιότητες που έχει ανάγκη το Μαρούσι καλύτερα από τον καθένα. Είμαστε τυπικά και ουσιαστικά μια ανεξάρτητη παράταξη, αφοσιωμένη στο Μαρούσι.